Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Η σέξυ Αλβανίδα μπαργούμαν που ....

Έχει «σπάσει» καρδιές η όμορφη αλλοδαπή από την Αλβανία που εργάζεται σε νυχτερινό μπαράκι, σε συνοικία έξω από το κέντρο της ....
Πάτρας.

Η νεαρή δουλεύει εδώ και ορισμένους μήνες στο μπαρ του καταστήματος, που συγκεντρώνει κυρίως πότες και μοναχικούς άνδρες ή ανδρικές παρέες που κάνουν τις αλητείες τους.

Η 25χρονη έχει καταφέρει με τον τρόπο της να τραβήξει πάνω της τα ανδρικά βλέμματα, πότε τονίζοντας τα «πλούσια» χαρακτηριστικά της με αυτά που φοράει και πότε με διάφορα νάζια που κάνουν τους άνδρες να πιστεύουν ότι τους θέλει.

Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς που την έχουν γνωρίσει, έχουν γίνει τακτικοί θαμώνες και δεν ξεκολλάνε από το μπαρ τις ώρες που δουλεύει. Δύο τύποι, πάντως, γύρω στα 40 με 45, μάλλον την έχουν πατήσει άσχημα μαζί της, με τον έναν από αυτούς να δηλώνει ερωτευμένος.

Οι δύο άνδρες, εξάλλου, τις προάλλες έφτασαν στο σημείο να δημιουργήσουν επεισόδιο μέσα στο μαγαζί, παίζοντας τις «ψιλές» για τα μάτια της 25χρονης, ενώ νωρίτερα είχαν πιει αρκετά, ρίχνοντας χρήμα στο ταμείο.

Το επεισόδιο σταμάτησε και δεν προχώρησε χάρη στην επέμβαση του ιδιοκτήτη και δύο υπαλλήλων που έβγαλαν τους δύο «μονομάχους» από το μπαρ. Όσο για την λεγάμενη; Μάλλον το διασκεδάζει, ξέροντας ότι κάνει καλά την δουλειά της. Αφήστε που σύμφωνα με τα όσα λέγονται τα έχει με τον ιδιοκτήτη και ότι το ζευγάρι δεν φανερώνει την σχέση του για να μην χάσει το μπαράκι τους πελάτες…

αυτή είναι η σημερινή (16/10/2017) εκδοχή του ...φανταστικού (κυριολεκτικά όμως) θέματος, από το https://www.patrasevents.gr/article/309027-patra-i-bargouman-pou-kserei-na-kanei-tous-andres-na-xtipiounte-gia-parti-tis#

Η ίδια φωτογραφία όμως κοσμεί ένα άρθρο του 2015, σχετικά με ακολασίες σε μπαρ στη ...Ρόδο !
http://www.medicalland.gr/B2/

Εντάξει, τι Πάτρα, τι Ρόδος, εκεί θα κολλήσουμε τώρα; Έτσι κι αλλιώς, τέτοιες ειδήσεις είναι βγαλμένες από τη φαντασία του εκάστοτε ημιαπασχολούμενου συντάκτη των 150 ευρώ το μήνα, που παλεύει για κανένα κλικ. Άτιμο πράημα η ανεργία στο χώρο των δημοσιογράφων. Γεμίζει το διαδίκτυο με φανταστικές πικάντικες ιστορίες, τις οποίες όμως τιμά το αναγνωστικό κοινό.