Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Τρείς συλλήψεις για την γελοία παράσταση «Η Ώρα του Διαβόλου». -Εμ δεν είναι του "Ρουβίκωνα" να τους άφηναν!


Φίλος αναγνώστης, που "τσίμπησε" από την αρνητική διαφήμιση που έκαναν στην παράσταση, πήγε "από περιέργεια και για να έχω ίδια άποψη" να τη δει. -"Και;" ρωτήσαμε με αγωνία: "Παιδιά, μεγαλύτερη.....

μαλακία δεν έχω δει στη ζωή μου !  Τουλάχιστον είπα θα κάνω λίγο μάτι στους βύζους της Ευγενίας Σαμαρά, αλλά κι αυτή κι ασχήμυνε... από ερμηνεία ...γαμησέ τα, επιπέδου σερβιτόρας επαρχιακού σκυλάδικου, ο δε Χρανώτης, είτε παίζει, είτε κλάνει, ένα και το αυτό, ασ'΄τα, κλαίω τα 15 ευρώ, που έδωσα ο μαλάκας" !!!


Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τρεις προσαγωγές που έγιναν χθες το βράδυ, έξω από το θέατρο «Αριστοτέλειον», στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής διαμαρτυρίαςγια την παράσταση «Η Ώρα του Διαβόλου».

> Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες είναι τρεις άνδρες (ηλικίας 46, 29 και 25 ετών), ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση ..
..-> για αντίσταση, διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρα απρόκλητης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών και απόπειρα ελευθέρωσης κρατουμένου.

> Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών.