Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ο λαγός της νέας τάξης και η "ιατρική κάνναβη"


Σε μία προσωπική αποκάλυψη προέβη ο λαγός των "αξιών" της νέας τάξης, ερωτώμενος για την ιατρική κάνναβη (χασισάκι μυρωδάτο) :

Ο λαγός, μιλώντας σε λαγούς  στο κανάλι που τον ανέδειξε και που σκίζεται για πάρτι του (σε μια συνέντευξη που του πήραν ακριβώς για να κάνει αυτή την πιασάρικη δήλωση, που δεν αφορά πεζά θέματα που τον φθείρουν), δήλωσε: "Η γυναίκα μου είχε καρκίνο. Πέθανε από καρκίνο. Όταν είχε διάφορους πόνους, εγώ έψαχνα να βρω χασίς για να της δώσω, με ιατρική συμβουλή".

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν της έκανε καλό, ο λαγός, απάντησε: "Της έκανε καλό για τους πόνους, δεν είναι θεραπευτικό". (σ.σ. : πάλι καλά που δεν μας λένε ότι το χασίς θεραπεύει τον καρκίνο)




Φυσικά, οι εκλεκτοί δημοσιογράφοι, δεν του επεσήμαναν ότι φυσικά και εξαλείφει τον πόνο η μαστούρα. Από το 5.000 π.Χ. Δεν είναι καμία "πρόοδος" των τελευταίων ετών. 
Όμως, υπάρχει πολύ πιο εύκολος και πολύ, πάρα πολύ, πιο ασφαλής και διαδεδομένος τρόπος, που εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία, πολύ μεγαλύτερη από του χασισιού: τα ισχυρά παυσίπονα, που χορηγούν εδώ και 100 χρόνια οι γιατροί σε όλο τον κόσμο και είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικά από το χασίς. 
Το χασίς δεν είναι καμιά εφεύρεση που καλύπτει κάποιο κενό. 
Υπάρχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ πιο αποτελεσματικά νόμιμα παυσίπονα, ακόμη και σε μικρά αυτοκολλητάκια που βάζουν οι καρκινοπαθείς. Εδώ και δεκαετίες...  
Αλλά, αυτά δε βολεύουν την προώθηση ενός δήθεν "ανοιχτόμυαλου προοδευτικού". Η μαστούρα δεν είναι πρόοδος, ούτε καμιά καινοτομία. Οι άνθρωποι μαστούρωναν για να αντιμετωπίσουν τον πόνο τα παλιά χρόνια. Η πρόοδος έφερε τα φάρμακα κι έστειλε το χασίς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Πρόοδος είναι τα φάρμακα, όχι το χασίς ! Το χασίς είναι σκοταδιστικός Μεσαίωνας.
Πρόοδος είναι τα φάρμακα, σκοταδισμός είναι να θες να επιστρέψεις στο 1.400 μ.Χ. που οι άνθρωποι μαστούρωναν με χασίς για να βγάλουν ένα δύσκολο δόντι.

Υπάρχουν χιλιάδες πιο αποτελεσματικά νόμιμα ιατρικά παυσίπονα.
Αλλά την κάθε λογής εξουσία, τη βολεύει πολύ να είναι μαστουρωμένοι ή μονίμως μεθυσμένοι οι υπήκοοι....