Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Ανοιχτή προπόνηση στην Τούμπα : Λάθος ;

Ανοιχτή θα είναι η αποψινή (6 μμ) προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ, για να έχουν την ευκαιρία οι οπαδοί του Δικέφαλου, να .....
εμψυχώσουν την ομάδα, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το αν θα καταφέρουν να τους εμψυχώσουν ή να τους αγχώσουν θα φανεί στο "Γ. Καραϊσκάκης". Η ιστορία πάντως δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ χάνει πανηγυρικά μετά από ανοιχτές προπονήσεις με "εμψύχωση".

Μήπως θα ήταν καλύτερα να πάει χωρίς φανφάρες στο "Καραϊσκάκης";


Υπενθυμίζουμε ότι το κάλεσμα απευθύνει ο Πρόεδρος της ΠΑ.Ε. Ιβάν Σαββίδης, με την παρακάτω επιστολή:

«Επτά αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ τις περνάει μοναχικά. Κάποιοι άφησαν την ομάδα «ορφανή» αλλά δεν κατάφεραν να την αποδυναμώσουν. Εμείς παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, δείχνοντας αποτελεσματικότητα.
Ναι, μας περιμένουν δύσκολες μάχες και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εμείς δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε προκλήσεις και να αναλωνόμαστε σε λεπτομέρειες.
Μόνο αντιλαμβανόμενοι τη δική μας ευθύνη για το μέλλον του Συλλόγου, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τους υψηλότερους στόχους. Σήμερα κοινός μας στόχος είναι να ενωθούμε γύρω από την ομάδα!Σήμερα, όπως ποτέ άλλοτε, οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να αισθανθούν τον παλμό του ΠΑΟΚ, τη δύναμη και τη στήριξη της μεγάλης μας οικογένειας.
Όσο είναι σε ισχύ η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Σύλλογό μας, μόνο οι ανοικτές προπονήσεις μας δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Την Πέμπτη πρέπει να γεμίσουμε την ομάδα με ενέργεια, να ενισχύσουμε το πνεύμα του ΠΑΟΚ, να δείξουμε στους νέους παίκτες τι σημαίνουν τα χρώματα του συλλόγου μας.
Κι εγώ θα είμαι μαζί σας.
Θα συναντηθούμε στην Τούμπα, 19 Οκτωβρίου στις 18:00″ .

Με εκτίμηση,
Ιβάν Σαββίδης