Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Ρεμπέτικο στη Ζώγια

Η σύγχρονη ρεμπέτικη κομπανία «πλήρη ντάξει» έρχεται...
στη «Ζώγια», Αλ. Σβώλου 54, την Τετάρτη 29 Μαρτίου, στις 21:00. Πρόκειται για ένα μουσικό πρόγραμμα με αγαπημένους ρεμπέτικους ήχους, παραδοσιακούς και ταυτόχρονα σύγχρονους, ικανό να σε μεταφέρει σε άλλες εποχές.
Η κομπανία των «πλήρη ντάξει» δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Μάρτιο του 2012, κάτω από το κοινό ενδιαφέρον των μελών της για το ρεμπέτικο. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει τρείς δισκογραφικές δουλειές: «πλήρη ντάξει» τον Νοέμβριο του 2013, Αποστολή στο Διάστημα τον Νοέμβριο του 2014 και Τρίτος Δίσκος τον Δεκέμβριο του 2015. Έχουν παρουσιάσει την δουλειά τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με δεκάδες εμφανίσεις σε διάφορους χώρους και φεστιβάλ και έχουν φιλοξενηθεί σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Έχουν συνεργαστεί με ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο (video artists, designers, ζωγράφους, φωτογράφους, ηχολήπτες, παραγωγούς) διαμορφώνοντας ένα ευρύ πεδίο δράσεων γύρω από την κομπανία.

Οι «πλήρη ντάξει» στη Ζώγια
Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, 21:00

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.