Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα για αφίσες Ρέμου, Σεφερλή κ.α.

Πρόστιμα σε βάρος φυσικών προσώπων και εταιρειών για παράνομη επικόλληση ....
διαφημιστικών αφισών στα διοικητικά όρια της πόλης από τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Η επιβολή των προστίμων θα συζητηθεί στο σημερινό (Δευτέρα 27/3/2017) δημοτικό συμβούλιο και σύμφωνα με την σχετική εισήγηση (θέματα 127-129) αφορά πέντε περιπτώσεις.

- Πρόστιμο 2.500 ευρώ στην εταιρεία με την επωνυμία "ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 56 ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ Ε.Π.Ε.", για οχτώ banners σε κολώνες ηλεκτροφωτισμού στις οδούς Β. Όλγας, Μαρία Κάλλας, Παπαναστασίου, Γρ. Λαμπράκη για την έναρξη του σχήματος Ρέμου - Δάντη στο Stage Live.

- Πρόστιμο 1.550 ευρώ στην εταιρεία με την επωνυμία " ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ Α.Ε.", για εκατόν τριάντα διαφημιστικές αφίσες επικολλημένες σε στέγαστρα ΟΑΣΘ, πρόσοψη κτηρίου, περιφράξεις οικοπέδων και κλειστά καταστήματα στο κέντρο της πόλης για το «1st welcome students day» που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο Λιμάνι.

- Πρόστιμο 2.000 ευρώ στην εταιρεία με την επωνυμία "ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 56 ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ Ε.Π.Ε" για τέσσερα banners σε κολώνες ηλεκτροφωτισμού επί της 26ης Οκτωβρίου για τις εμφανίσεις της Δήμητρας Γαλάνη - Ελένης Τσαλιγοπούλου και Γιώτας Νέγκα στο Stage Live.

- Πρόστιμο 2.500 ευρώ στην κα " ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ ΦΑΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ" για έξι banners σε κολώνες ηλεκτροφωτισμού για το νέο cd «ΚΟΙΤΑ ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ».

- Πρόστιμο 1.467,35 ευρώ στην εταιρεία με την επωνυμία "THE ART COMEDY ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ Α.Ε." για εβδομήντα διαφημιστικές αφίσες επικολλημένες σε κλειστά καταστήματα, περιφράξεις οικοπέδων και προσόψεις κτηρίων για τις εμφανίσεις του Μάρκου Σεφερλή στη Θεσσαλονίκη και το Ράδιο City.