Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Αγώνας Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα»

ΣΥΛΛΟΓΟΙ Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, Αμπελοκήπων, Μενεμένης,...
αθλητικοί, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί, καθώς και σύλλογοι πολιτικής προστασίας, καλούνται από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ Λάζαρο Κυρίζογλου και από το Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη, τη Δευτέρα 3 Απριλίου και ώρα 19.30, στη Μονή Λαζαριστών (αίθουσα εκδηλώσεων 1ου ορόφου, Κολοκοτρώνη 21), όπου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση - παρουσίαση του Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Μαϊου 2017.
Ο Αγώνας διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και συνδιοργανώνεται όπως και πέρυσι από τους δύο δήμους της δυτικής πλευράς της πόλης, με την υποστήριξη του Α.Σ. Ολυμπιακή Δομή, ενώ για τη φετινή χρονιά η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.
Κοινωνικός εταίρος είναι η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Παύλου Μελά.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλες τις ηλικίες και θα διεξαχθεί με ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Τα υπηρεσιακά στελέχη των δύο δήμων θα αναφερθούν στα οργανωτικά θέματα, στις ατομικές και ομαδικές εγγραφές και θα μοιράσουν σχετικό ενημερωτικό υλικό, ενώ θα παρουσιαστεί στους προσκεκλημένους και η αφίσα της διοργάνωσης.