Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Αθίγγανοι προκαλούν ανεξέλεγκτα και...

... προκαλούν τα σαββατοκύριακα στην ΠΛ.Αριστοτέλους με την αστυνομία ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟΥΣΑ!!!", γραφει αναγνώστης. Αναλυτικά:

Την ώρα πού όλη η αστυνομία ασχολιόταν σήμερα με 100 αναρχοάπλυτους ακόμη ένα περιστατικό βίας έγινε στην Πλ Αριστοτέλους.
Απορώ όταν συζητιέται όταν όλη η θεσσαλονίκη γνωρίζει γιά τους περίεργους τύπους γύφτους πού παρενοχλούν νεαρά παιδιά τα προκαλούν πολλές φορές τα χτυπούν ψάχνοντας γιά φασαρίες η μόνη πού δεν γνωρίζει είναι η ΕΛΑΣ.
Είναι γνωστό στα νεαρά παιδιά της πόλης γιά τέτοια περιστατικά ιδίως σαββατοκύριακα μα η αστυνομια προφανώς έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί
Έτσι σήμερα το απόγευμα στην πλ.αριστοτέλους στα παγκάκια προς την λεωφ.νίκης παρέα 4 ελληνόπουλων καθόταν σε παγκάκι και συζητούσαν
Τούς πλησίασε αθίγγανοι νεαροί και τούς προκάλεσαν λεκτικά τα παιδιά δεν απήντησαν τούς αγνόησαν ......ξαναεπανήλθε ο τύπος με στύλ τι θέλετε ρε φασαρία τα παιδιά απήντησαν αφησέ μας στην ησυχία μας.
Τότε ο ένας από αυτούς φθύνει στο πρόσωπο το ένα από τα 4 παιδιά ηλικίας 15-16 χρονών το παιδί αντιδρά και ξαφνικά εμφανίζονται από παντού καμμιά 40ρια αθίγγανοι νεαρής ηλικίας και αρχίζουν χτυπούν τα 4 παιδιά με μπουνιές κλωτσιές παντού.
Τα παιδιά προσπαθούν να φύγουν να πάνε πρός το τμήμα οι γύφτοι τα κυνηγούν τα ξαναχτυπούν [όλη αυτή την ώρα όλοι οι υπόλοιποι πού περνούν από το σημείο απλά κοιτούν φοβισμένοι το περιστατικό άλλοι τραβούν βίντεο άλλοι αδιαφοορύν]
15 λεπτά μετά το περιστατικό εμφανίζονται δύο περιπολικά [μετά το σκηνικό].......
Όλο αυτό έτυχε να το δεί η σύζυγος πού περίμενε στο σημείο και σοκαρίστηκε...................
Αργότερα μιλώντας με φίλους έμαθα ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν πλέον τακτικά με ξυλοδαρμους και τσαμπουκάδες απο περίεργες αγέλες ..............................
ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ..............
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΠΟΥ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΘΕΙ:::
ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ::
Δυστυχώς η ασφάλεια των πολιτών των παιδιών μας στην Πατρίδα μας έπιασε πάτο...................................
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.