Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Το Πάσχα θα ρίξει 2 μέτρα χιόνι στην Αθήνα και θα έχει -30 βαθμούς

Υπερβολικό; Έ, τέτοιες μαλακίες ξαναγράφει ο κάθε σαχλαμάρας για να τσιμπήσει κλικς, αλλά δεν φταίει αυτός. Φταίει η....
γνωστή μάζα των ηλιθίων του facebook , που το εκλαμβάνει ως "είδηση" (!) αν και προέρχεται από τον Μήτσο τον Χλιμίτζουρα, επάγγελμα σερβιτόρος, που έχει κι ένα group στο facebook, για να καταγράφει τα βίντεο που "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ".

Λες της κυρα Λίτσας
-"ποιός το λέει ότι αυτό το Πάσχα, θα είναι παγωμένο;" 
- "το διάβασα στο ιντερνετ" απαντά η κυρά Λίτσα. 
"Ναι ρε καλή μου, το διάβασες στο ιντερνετ, αλλά ποιός το έγραψε;" 
- "πού να ξέρω; αφού το γράφουν στο ιντερνετ,  τι ;  ψέμματα λένε;"

Αντε τώρα να της εξηγήσεις τι είναι το clickbait .... Χίλιες φορές της είπαν οι μετεωρολόγοι "δεν ξέρουμε από τώρα τι καιρό θα κάνει το Πάσχα, δεν μπορούμε να προβλέψουμε 25 μέρες πριν", εκεί η κυρα Λίτσα "τι, ψέμματα λένε;". Ε ψέμματα λένε κυρά μου, για να πατήσεις το πολυπόθητο "ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ".

(τον τίτλο τον κάναμε σκόπιμα τόσο χαζά χοντροκομμένο, ώστε να μην τσιμπήσει κανείς και το εκλάβει ως πρόβλεψη ! )

Τα υπόλοιπα τα είπαμε πέρυσι, όταν και πάλι έγραφαν τι ίδιες μαλακίες διάφορα sites του κώλου και τελικά το Πάσχα ήταν Θεού χαρά !
ΕΔΩ:

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016


"Το Πάσχα θα χιονίσει, το διάβασα στο facebook"

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.