Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Πώς ο Κυριάκος έκοψε τη φόρα σε υπερφιλόδοξη νεαρά ...στελεχάρα !

Την έντονη αντίδραση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσαν οι ενέργειες της πρώην υποψήφιας Βουλευτή ....
με το Ποτάμι Τιτής Ντολαπτσή.

Η νεαρή κα Ντολαπτσή, σύζυγος μεγαλοεπιχειρηματία του χώρου της υγείας, τους τελευταίους μήνες έστησε φάμπρικα επικοινωνίας σε πολυτελές γραφείο στο κέντρο της Αθήνας και μέσα από εκτεταμένες και πολυδάπανες σύμφωνα με εκτιμήσεις διαφημιστικές ενέργειες αλλά και συναντήσεις της, δήλωνε πως έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών με τη ΝΔ και μάλιστα από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Παρά τις έντονες συστάσεις που δέχθηκε από υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που επιτακτικά της ζήτησαν να μην αυτοαποκαλείται ψευδώς πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, εκείνη τους αγνόησε επιδεικτικά συνεχίζοντας την ίδια τακτική με αποτέλεσμα σήμερα να επισημοποιηθεί η διαγραφή της από το κόμμα.

Η διαγραφή της Τίτης Ντολαπτσή από τη Νέα Δημοκρατία, πριν καλά καλά γίνει μέλος στο κόμμα, θεωρήθηκε μονόδρομος από το αρμόδιο όργανο της ΝΔ, δεδομένου ότι κάθε μέρα υπήρχαν καταγγελίες για καπηλεία του ονόματος της ιστορικής παράταξης από την ίδια και τους συνεργάτες της με ψηφοθηρικούς στόχους.