Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ… ΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Πώς αντέδρασε ο Αλέξης

Μεγάλη μέρα για την Ευρώπη το Σάββατο, αφού ήταν η επέτειος των....
60 χρόνων από την ίδρυση της Ενωσης και οι 27 ηγέτες υπέγραψαν στη Ρώμη τη νέα διακήρυξη.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός μετά το τέλος της τελετής είχε προγραμματίσει να κάνει δηλώσεις. Μάλιστα η ΕΡΤ ειδοποιήθηκε αρμοδίως προκειμένου να τις προβάλλει live. Ολοι κινήθηκαν βάσει του προγραμματισμού. Το δορυφορικό κύκλωμα, οι τηλεοπτικές κάμερες, η παραγωγή αλλά και η ομάδα του κοντρόλ στην Αγία Παρασκευή για να «κόψει» το πρόγραμμα και να δείξει τις δηλώσεις Τσίπρα. Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, συνεπής, πήγε στο σημείο ακριβώς στην ώρα του.

Ομως, επιτελείς της πρωθυπουργικής συνοδείας του έκαναν σήμα να μην ξεκινήσει τις δηλώσεις του. Γιατί άραγε; Τι συνέβη;

Πολύ απλά, ενώ στο Ραδιομέγαρο όλοι ήταν πανέτοιμοι, απουσίαζε από το στούντιο η παρουσιάστρια. Τότε κάπου άρχισε να προκαλείται εκνευρισμός, με τον πρωθυπουργό να μην το κρύβει. Ετσι, ο αρχισυντάκτης της ΕΡΤ που είχε την ευθύνη για το έκτακτο αποφάσισε να βγάλει στον αέρα τον κ. Τσίπρα χωρίς τη σχετική «πάσα» της παρουσιάστριας. Ο πρωθυπουργός έκανε τις δηλώσεις του και όταν τελείωσε εμφανίστηκε στην οθόνη η Μαριάννα Πετράκη η οποία μάλιστα έκανε ανακεφαλαίωση στα όσα είπε ο πρωθυπουργός.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.