Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Αυτά είναι .... Δείτε πόσα λεφτά τσέπωσε ο Κλαψιάρης το 2016

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου για το 2016 είναι ο .....
Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με το France Football.

Το έγκυρο γαλλικό περιοδικό κατατάσσει τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή των καλύτερα αμειβόμενων ποδοσφαιριστών της προηγούμενης χρονιάς με ετήσιο εισόδημα που αγγίζει τα 87.5 εκ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των μισθών, επιδομάτων και χορηγιών).

Ο Πορτογάλος άσος μπορεί να έχει κάτι παραπάνω από 20 εκ. ευρώ από μισθούς, ωστόσο, τα νούμερα εκτινάσσονται από τους χορηγούς και τις διαφημίσεις. Για παράδειγμα το συμβόλαιό του με τη NIKE του αποφέρει ετησίως κέρδη περίπου 15 εκ. ευρώ, ενώ ακολουθούν οι συμφωνίες που έχει με Castrol (περίπου 6 εκ.), Armani (1 εκ. μέχρι το 2019), Kentucky Fried Chicken (200.0000), τα ρολόγια Tag Heuer, η Emirates, τα προϊόντα wellness Herbalife, τα ποτά Soccerade, οι εταιρείες Pokerstars, Clear Shampoo, Konami για το Pro Evolution Soccer videogame (μέχρι το 2018), η Toyota, η Samsung και η πορτογαλική Banco Espirito Santo.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι με 76.5 εκ. ευρώ, και στην τρίτη ο συμπαίκτης του Αργεντινού στη Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, ο οποίος το 2016 φέρεται να αύξησε τους προσωπικούς του λογαριασμούς κατά 55.5 εκ. ευρώ.