Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Τα σκυλιά γαβγίζουν, αλλά ο βλάκας προχωρά: ο Καρανίκας δημοσίευσε μούφα για καρκινοπαθή που έγινε καλά με έλαιο κάνναβης !!!

Ο ίδιος ο ασθενής πάντως David Hibbit, αναφέρει ότι, όχι μόνο δεν θεραπεύτηκε, αλλά δυστυχώς πλέον ο καρκίνος έκανε μετάσταση από τον πνεύμονα στον εγκέφαλο. Ο επικίνδυνα ΗΛΙΘΙΟΣ σύμβουλος Πρωθυπουργού (!!!) δεν σκέφτηκε καν να ψάξει την ιστοσελίδα του ίδιου του ασθενή !
Σάλος επικρατεί στο Facebook με τα κείμενα που ποστάρει ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος είναι ...
λάτρης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικού δικτύωσης. Χθες ανέβασε στο λογαριασμό του ένα κείμενο που περιέγραφε την ιατρική περιπέτεια ενός καρκινοπαθή και παροτρύνει να μη γίνονται χημειοθεραπείες γιατί το έλαιο κάνναβης εξαφανίζει την ασθένεια!

Οποιος διάβαζε το κείμενο, εκτός από κάποιες γραφικές περιπτώσεις που έδιναν συγχαρητήρια στον κ. Καρανίκα κάνοντας λόγο για παγκόσμιες συνωμοσίες των φαρμακοβιομηχανιών, έμενε ενεός με την ελαφρότητα που κάποιος αποθαρρύνει μέσω τέτοιων κειμένων τους καρκινοπαθείς από το να ακολουθούν τις θεραπείες τους. Τα σχόλια πέφτουν βροχή από απλούς πολίτες, μέχρι ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους από καρκίνο και ήταν άκρως επικριτικά για αυτό που έκανε ο κ. Καρανίκας. Μάλιστα οι χρήστες τον έκαναν μέχρι και report στο Facebook για την ανάρτησή του.

Η αποδόμηση της ηλιθιότητας που αναδημοσίευσε ο Καρανίκας και είναι επιπέδου "οι εβραίοι δεν πεθαίνουν από καρκίνο", "οι φαρμακοβιομηχανίες ξέρουν ότι η φραπελιά θεραπεύει, αλλά τα κρύβουν", "το δηλητήριο του σκορπιού θεραπεύει αλλά μας το κρύβουν τα τσοντοκάναλα" κι άλλες τέτοιες αηδίες, είναι πολύ εύκολη. Ενα κλικ στη σελίδα του ίδιου του ασθενή αρκεί : https://www.facebook.com/DavidHibbitt11/?fref=nf


Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού λοιπόν, είναι ένας επικίνδυνος ηλίθιος.