Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Το Τwitter «γλεντάει» τον Κυρίτση και τον «ταξικό πόλεμο του ΣΥΡΙΖΑ»

Οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τον διαχωρισμό των Ελλήνων πολιτών «γαργάλισαν» τη φαντασία των χρηστών του ίντερνετ
Δείτε την συλλογή από το πρώτο θέμα




Μεγάλη συζήτηση γύρω από τον «ακήρυκτο ταξικό πόλεμο» που διεξάγει η κυβέρνηση, κατά τα λεγόμενα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, έχει προκληθεί στα social media. 

Ο διαχωρισμός των πολιτών σε «μενουμεευρωπαίους» και σε εκείνους που ψήφισαν «όχι» στο αμφιλεγόμενο δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων τόσο εντός του Κοινοβουλίου όσο και εκτός αυτού. 

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για επιχείρηση διχασμού των πολιτών και για καλλιέργεια εμφυλιοπολεμικού κλίματος, κινήσεις που υποστηρίζει ότι απορρέουν από τη «μανία» της κυβέρνησης να γαντζωθεί στην εξουσία. Οι Έλληνες πολίτες από την άλλη, «γλεντάνε» κανονικά στη διαδικτυακή σφαίρα τον υπεύθυνο Τύπου για το Μεταναστευτικό. 

Η δήλωση: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει έναν ακήρυκτο ταξικό πόλεμο υπέρ των χαμηλότερων στρωμάτων και εις βάρος των ευπορότερων. Γι' αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει», «γαργάλισε» σε χρόνο dt τη φαντασία των χρηστών του Twitter, οι οποίοι με ένα μοναδικά καυστικό τρόπο, κατακρίνουν τα όσα υποστηρίζει ο κ. Κυρίτσης. 

Οι νέες του δηλώσεις δε, με τις οποίες επανήλθε λίγες ώρες μετά την εκτόξευση των πρώτων, αποτέλεσαν το κερασάκι στην τούρτα για τους Twitterόφιλους: «Εννοούσα τα ευπορότερα στρώματα, τις κατά τεκμήριο εύπορες κοινωνικές ομάδες, που έδωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά στις δυνάμεις του ''Ναι'' στο δημοψήφισμα και τα χαμηλότερα ποσοστά στο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου» είπε εκ νέου ο κ. Κυρίτσης -αντί να επανορθώσει- και το Twitter με το hashtag #kyritsis πήρε «φωτιά»:

















http://www.protothema.gr/greece/article/582064/to-twitter-gledaei-ton-kuritsi-kai-ton-taxiko-polemo-tou-suriza/