Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Χιλιάδες οι νεκροί του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ : δεν άντεξε την πείνα και κρεμάστηκε στο κέντρο της Λάρισας σήμερα

Ανδρας κρεμάστηκε στο κέντρο της Λάρισας και σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της πόλης, λίγη ώρα νωρίτερα τριγυρνούσε στην περιοχή και ζητούσε κάτι για να φάει, γιατί, όπως λένε, ανέφερε συνεχώς ότι ήταν νηστικός 5 μέρες!

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν περαστικοί, σε απόσταση αναπνοής από έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Λάρισας, τη Βενιζέλου, αντίκρισαν κρεμασμένο σε δέντρο στην αρχή του πεζοδρόμου της Λαπιθών τον νεαρό.
Είχε πατήσει όπως φαίνεται στο παγκάκι που βρίσκεται κάτω από το δέντρο, έδεσε τη θήλεια και έδωσε τέρμα στη ζωή του.
Λίγες ώρες νωρίτερα, όπως λένε περίοικοι, ο νεαρός άντρας τριγυρνούσε στη γειτονιά και ζητούσε να του δώσουν κάτι να φάει γιατί ήταν πέντε μέρες νηστικός.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν πρόκειται μάλλον για πρόσφυγα, ασιατικής καταγωγής.
Έρευνα διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

(για τον τίτλο, τα ξανάπαμε. Επί 5 χρόνια μας έπρηζαν με τις "αυτοκτονίες του μνημονίου" κάποιοι και τώρα σίγησαν λες και σταμάτησαν οι αυτοκτονίες, επειδή ανέβηκαν οι ίδιοι στην εξουσία, έγιναν "μνημονιακοί" και ξέχασαν τους "νεκρούς του μνημονίου"! Διαμαρτυρία για την προπαγανδιστική γελοιότητα των προηγουμένων ετών είναι ο τίτλος)