Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Τι γινεται κ Περιφερειαρχα με τους εξεταστές οδηγων;;;

Η προσπάθεια να καταλαγιάσει η σοβαρότατη υπόθεση με τις εξετάσεις για δίπλωμα να εξαφανισθεί απο τα ΜΜΕ ειναι ορατή.
Την ημερα που δεκάδες σχολές απέκλεισαν την διευθυνση συγκοινωνιων και ...
οτι επακολούθησε εξαφανίστηκε απο τις ειδήσεις.
Οι συνδικαλιςτες της περιφερειας έστρεψαν τους εμπόρους οχηματων εναντιον των σχολών οδηγων οτι με τον αποκλεισμό μπλοκάρει η υπηρεςια και ετσι ο αποκλεισμός έληξε.
Συνδικαλιςτες παντου πέρα και ΠΑΝΩ απο Νόμους ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.
Προχθές σε ανάρτηση ειχε αναφερθεί η πληροφορία οτι οι συνδικαλιςτες τους προειδοποιούσαν οτι και να ξεκινήσουν οι εξετάσεις θα δηλώνουν κώλυμα.
Ετσι βγήκε προγραμμα που ισχύει απο την Τριτη και ισχύει ως την άλλη Τριτη οπου καθε σχολή δικαιούται 3 καρτέλες δηλαδή τρεις εξετάσεις την βδομαδα.
Αποτέλεσμα υποψήφιοι που ειναι στην αναμονή μήνες να πιέζουν τους ιδιοκτητες για προτεραιότητα άλλοι να λενε οτι χάνουν δουλειές για το δίπλωμα φαύλος κύκλος με τους υπαλλήλους της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ να κάνουν οτι γουστάρουν.
Υπαρχουν 8 επιτροπές και πολλές αν εςτω κι ενα μέλος δηλωςει κώλυμα δεν εξετάζουν ( οπως ειχε προειδοποιηθεί) και ενημερώνουν ήδη οτι απο βδομαδα θα γίνουν 2 η 3 με αποτέλεσμα να ξανά μπλοκάρουν τις εξετάσεις αναλόγως με την εξέλιξη της κατάθεσης η μη της τροπολογίας .
Περιμένουν λενε απο βουλευτες της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ να καταθέσουν τροπολογία έως την άλλη βδομαδα για να πάρουν τα εξτρα και μετα ωραρίου ευρω για να κάνουν εξετάσεις που κόπηκαν απο την Κυβερνηση.
Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ εχει βγάλει αποφαση να γινονται οι εξετάσεις εντός ωραρίου οποτε λυνόταν το προβλημα αλλα εφαρμόζεται με το τι θέλουν οι υπαλληλοι και ετσι καθε σχολή μεχρι σημερα που μιλάμε εχει δικαίωμα 3 άτομα (δηλαδή αν μια σχολή καθόσον υπαρχουν χιλιαδες ανθρωποι που περιμένουν να εξεταστούν εχει 70 άτομα δια 3 την εβδομάδα περιπου 23 βδομάδες δηλαδή μετα σε 5,5 μήνες θα δώσει κι ο τελευταίος απο τους ήδη αναμένοντες δεν μιλάμε για τους νέους υποψήφιους ...........)
Κι ενώ σε όλη τη χώρα ακομη και στους υπόλοιπους Νομους της περιφερειας γινονται κανονικα στην Θεσσαλονικη γινονται με όρους και συνθηκες μπανανίας.

ANΑΓΝΩΣΤΗΣ