Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

"Αλητείες και ηλιθιότητες του Καρανίκα τα περί θεραπείας του καρκίνου με ...χασισέλαιο"

«Αλητείες» χαρακτήρισε στον Αlpha 989 ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου "Ελπίς", Θόδωρος Γιάνναρος τα όσα ...
υποστήριξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας περί θεραπείας του καρκίνου με χασισέλαιο.
«Αποδεικνύει όλα όσα έλεγαν γι' αυτόν, με τέτοιες ηλιθιότητες κάνουν μεγάλο κακό», πρόσθεσε.

«Ο κ. Καρανίκας είναι υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού για τις νέες καλλιέργειες. Αλητείες. Αν ένας άνθρωπος μέσα από το Μαξίμου προτρέπει κάποιον να χρησιμοποιήσει χασισέλαιο, το κάνει επειδή υπάρχει κάτι από πίσω. Αυτή τη στιγμή στο Μαξίμου υπάρχουν αρκετά άτομα που έχουν μυαλό. Μου κάνει εντύπωση πώς ο μέντοράς του τον αφήνει ακόμα εκεί (για Καρανίκα – Τσίπρα). Ο κ. Καρανίκας δεν έχει βουλευτική ασυλία άρα δεν μπορεί να λέει ό,τι θέλει», είπε χαρακτηριστικά ο κος Γιάνναρος.


«Καταλαβαίνετε τί σημαίνει να λέγεται σε κάποιον ότι ο καρκινοπαθής μπορεί να σωθεί από χασισέλαιο. Επίσης, σαν πολίτης, σαν απλός γονέας που ίσως το παιδί του μπλέχτηκε στα ναρκωτικά και αυτοκτόνησε –γιατί ένα στα δύο παιδιά έχει δοκιμάσει και ένα στα τρία το ξέρει- ένα τέτοιο άτομο αν το πετύχαινα στον δρόμο θα μπορούσα να του σπάσω τα μούτρα. Πολλά παιδιά που έχουν αυτοκτονήσει δεν θα το είχαν κάνει αν δεν έπαιρναν τέτοιες ουσίες. Αν δεν είχαν μπει στο τριπάκι των ναρκωτικών», είπε ο κος Γιάνναρος.

Ακούστε τη συνέντευξη: