Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΑΝΕΛ:"Το στέλεχός μας που θα πάει στο κόμμα Καρατζαφέρη- Μπαλτάκου, είναι ...ακροδεξιός και τον διαγράψαμε"

Στην Εθνική Ενότητα προσχώρησε υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπως ....
ανακοινώθηκε από το κόμμα κ.κ. Καρατζαφέρη και Μπαλτάκου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «εντάχθηκε στις τάξεις της Εθνικής Ενότητας ο κ. Ιωάννης Γεωργακόπουλος, επίτιμος Γενικός Διευθυντής Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο κ. Γεωργακόπουλος ήταν υποψήφιος βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. στην Β’ Αθηνών και Γραμματέας Παιδείας του κόμματος, παραιτήθηκε όμως πριν μερικές μέρες».

Η ανακοίνωση δεν άρεσε στους ΑΝΕΛ κι έτσι ο γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ Γιάννης Μοίρας, εξέδωσε πριν λίγο την εξής ανακοίνωση:

Προς διόρθωση των ανακριβειών σε ανακοίνωση των Καρατζαφέρη - Μπαλτάκου για δήθεν «μεταγραφή» στελέχους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο εν λόγω είχε καθαιρεθεί πολιτικά, παραπεμπόμενος ταυτοχρόνως και στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Κινήματός μας, με επιστολή που του είχα αποστείλει - μέσω email - ως Γενικός Γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πριν δύο μήνες. Η επιστολή είχε κοινοποιηθεί και σε όλα τα αρμόδια όργανά μας.
Αιτία και αφορμή της καθαίρεσης και παραπομπής του ήταν οι αναρτήσεις και οι απόψεις του εν λόγω στο facebook, οι οποίες απείχαν μακράν της δημοκρατικής αντίληψης και φυσιογνωμίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου