Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Και γιατί να μην αντικατασταθεί το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV", από το "HAYVAN TV" κ.Λεβέντη;

Ο Βασίλης Λεβέντης τελικά ήταν σωστά ενημερωμένος. Πράγματι, υπάρχουν δημοσιεύματα στον τουρκικό τύπο, ότι ο Τσίπρας μίλησε με έναν Aτζούν Ιλιτζαλί, για να πάρει ο τούρκος τη μία από ...
τις τέσσερις άδειες (τίποτε δεν θα αλλάξει, αλλά ας δεχθούμε ότι ο συριζας θα βάλει χέρι στα κανάλια). 

"Η Ένωση Κεντρώων προειδοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ να μην τολμήσει να δώσει άδεια στον Τούρκο επιχειρηματία και παράλληλα να κλείσει κανάλια όπως το Μακεδονία ή άλλα."
δήλωσε το κόμμα Λεβέντη κι εμείς ρωτάμε:

και γιατί κυρ Βασίλη μου, να μην πάρει κανάλι Τούρκος; Άμα τα βρήκε με τον Τσίπρα (είναι και τρυφερούλης, πεταχτούλης και ναζιάρης σαν τον Κεμάλ, ο Τούρκος καναλάρχης) εσένα τι σε κόφτει;

Τι έχουν οι τούρκοι; Χρόνια φίλοι μας, προστάτες μας για 400 χρόνια, στα οποία η Ελλάδα ευημερούσε χάρις στην ασφάλεια που της πρόσφεραν οι Οθωμανοί, κάθε μέρα μας στέλνουν τουρίστες που πετάνε πάνω από τα νησιά μας με κάτι μυτερά αεροπλάνα (για να θαυμάσουν τις ομορφιές τους), μάζευαν τρεις ναυαγούς -δυστυχώς είχαν πνιγεί- το 1996 σε ένα νησάκι τους (το Καρντάκ), και τόσα άλλα, τα οποία επαινεί εδώ και δεκαετίες η ελληνική αριστερά.

Να το πάρει το κανάλι ο πεταχτούλης τούρκος λοιπόν και να το ονομάσει Χαϊβάν Τv, προς τιμήν του Έλληνα ψηφοφόρου...

Β.Πρ.

Υ.Γ. Και για να κόψω με τη μία το βήχα, σε όσους θα πουν κακά λόγια για τον Τούρκο, να τους ενημερώσω, ότι στην Τουρκία ο Ιλιτζαλί θεωρείται μασόνος, Ιλλουμινάτι και ο άνθρωπος των Εβραίων ! Ότι είναι ο άνθρωπος της τεράστιας εβραϊκής εταιρείας Endemol (που διακινεί το 80% της ψυχαγωγίας, ριάλιτι, τηλεπαιχνίδια κλπ στον κόσμο), στην Τουρκία.
Οπότε όσοι σκοπεύατε να φέρετε αντιρρήσεις , τουμπεκιαστείτε. Η συζήτηση τελειώνει εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου