Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κάνει άθλημα το τρολινγκ

Μας τρολάρει ο Κοντονής!!!
Έβγαλε ανακοίνωση που φωτογραφίζει την ΕΠΟ και που λέει ότι όσοι είναι κατηγορούμενοι πρέπει να αποχωρήσουν από το ποδόσφαιρο και αυτό να καθαρίσει μέχρι και σε ερασιτεχνικό επίπεδο… Αυτός που...


Αυτός που στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που αναβλήθηκε, βγήκε και παραδέχτηκε πως μίλησε τηλεφωνικά με τον Μαρινάκη, παρά την δικαστική απόφαση που δεν επιτρέπει στον τελευταίο να έχει ενεργό ρόλο στον Ολυμπιακό!
Αυτός που από την μια συναντιέται με τον Μποροβήλο που έχει παραπεμφθεί για τα στημένα και του ζητάει να προστατεύσει το ποδόσφαιρο, ενώ από την άλλη ζητάει την έκπτωση του από το αξίωμα που κατέχει.
Ζητάει δηλαδή να μην ισχύσει ο νόμος που λέει πως για πλημμεληματικού χαρακτήρα παραπομπή δεν αποπέμπεται από την θέση του κάποιος.

( σωστή ή λάθος μια απόφαση, σωστός ή λάθος ένας νόμος το κρίνει ο καθένας, όμως από την στιγμή που έχει εκδοθεί δεν μπορεί να ακυρωθεί από προσωπικές μας εκτιμήσεις, παρά μόνο από μια άλλη απόφαση/νόμο )
Ο ίδιος ο υπουργός λοιπόν που ακυρώνει με τις πράξεις του αποφάσεις και νόμους, μιλάει για την ανάγκη εφαρμογής τους…
Ο ίδιος υπουργός που είτε ρίχνει κέρμα για το ποια οργανωμένη μετακίνηση οπαδών θα επιτρέψει και ποια όχι είτε αποφασίζει επιλεκτικά.
Αυτός ο άνθρωπος βγάζει γραπτή ανακοίνωση και μιλάει για νομιμότητα!!!
Ο ίδιος υπουργός που μας τρολάρει με το να κλείνει θύρες μόνο για το πρωτάθλημα και όχι και για το κύπελλο, λες και στην κάθε διοργάνωση πηγαίνουν διαφορετικοί οπαδοί-φίλαθλοι, θεατές….
troll-vouli

Αλλά όταν μας τρολάρουν ασύστολα για δεκαετίες οι αρχηγοί κομμάτων με το που γίνονταιπρωθυπουργοί και εμείς εξακολουθούμε να ψάχνουμε λύση μέσα από το υπάρχον σύστημα, λογικό να μιμητίζουν πλέον χωρίς δεύτερη σκέψη και οι υπουργοί και οι βουλευτές…
Ε, άνθρωποι είναι κι αυτοί, ζήλεψαν…

Ειδικά μετά τα απίστευτα τρολαρίσματα της εποχής εντός μνημονίων, που χτυπάνε και πιοάσχημα γιατί πλέον και το πιο παραμικρό μας επηρεάζει, ενώ πριν απλά μας διασκέδαζαν και πιστεύαμε πως γελάμε με τα χάλια τους. Τόσο μας έκοβε…
Από τα Ζάππεια που χάθηκαν στο ζάπινγκ των εκδηλώσεων, στα ΟΧΙ που σημαίνουν ΝΑΙ για τους μετρ των διαδηλώσεων…
Αντί να καταλάβουμε πως πρέπει να ψάξουμε μέσα μας, για να πάψει η πλειοψηφία να αναπαραγάγει αντίτυπα της αλλά κάτι βελτιωμένο, μπας και οι επόμενοι αποκτήσουν τα ατομικά στοιχεία που μας λείπουν, τα οποία θα δώσουν την δυνατότητα για ναδημιουργηθούν πολιτικές δεξιότητες στο σύνολο, που θα οδηγήσουν σε μια θετική εξέλιξη.
Γι αυτό και το ότι στην ουσία εμείς τρολάρουμε καθημερινά τους εαυτούς μας μέσα από τον κάθε βουλευτή, τον κάθε Κοντονή και τον κάθε πρωθυπουργό, διαφεύγει της αντίληψης των περισσοτέρων….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου