Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ζήτησε συγνώμη ο Λαζόπουλος για τη ρατσιστική του δήλωση

Δεν κέρδισε όμως ούτε έναν πόντο -είναι τελειωμένος- γιατί ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτω από την προβιά του αρνιού, κρύβεται λύκος. Τελείωσε για πάντα σαν καλλιτέχνης και το κατάλαβε και ο ίδιος πλέον...
Με φόντο τις σφοδρές αντιδράσεις τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και σε πολιτικό επίπεδο ο Λάκης Λαζόπουλος με ανάρτησή στην ιστοσελίδα altsantiri.gr και δελτίο τύπου απαντά ...
στον πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσειά του για την προκλητική αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην αναπηρία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξή του νωρίτερα στον ΒΗΜΑ FM, ο κ. Βαρδακαστάνης χαρακτήρισε «αδιανόητη» την ταύτιση της αναπηρίας με τις πολιτικές θέσεις και κάλεσε τον ηθοποιό να ζητήσει συγνώμη από τους Έλληνες με κινητική αναπηρία.

«Είμαι έτοιμος να ζητήσω όχι μία αλλά χίλιες συγγνώμες, αν θεωρείτε ότι έθιξα εσάς και τα άτομα με κινητικά προβλήματα, σημειώνει μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος και συμπληρώνει : «η αναφορά μου είχε να κάνει με το συγκεκριμένο πρόσωπο, τον κύριο Σόιμπλε». Καταλήγει ωστόσο λέγοντας η συμπεριφορά αυτή του Γερμανού ΥΠΟΙΚ ίσως να του επιτρέπει να βάλει υποψηφιότητα ως ο νέος Χίτλερ της Ιστορίας.

Newsroom Αθήνα 9.84

Πάντως, δικαιώθηκε ΑΠΟΛΥΤΑ ο Σίλας Σεραφείμ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου