Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Πού θα δείρουν σήμερα τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ - Χρήσιμος οδηγός

Με την κυβέρνηση της αριστεράς, τα ΜΑΤ έγιναν η πιο σταθερή αξία της χώρας. Δεν υπάρχει μέρα, που να μην έχουμε επέμβασή τους εναντίον λαϊκής διαμαρτυρίας. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή,
με αυτό που "οραματίζονταν" οι οραματιστές αριστεροί. Που έμειναν, με το όραμα στο χέρι και κυβερνούν με τα ΜΑΤ. Τόση χρήση κατασταλτικών μηχανισμών, δεν έκανε καμιά άλλη κυβέρνηση. Έπρεπε να έρθει η αριστερά, που θα καταργούσε τα ΜΑΤ, για να τα δούμε να κάνουν ατέλειωτες υπερωρίες, επιβεβαιώνοντας άλλη μια φορά τον κανόνα ότι "στην Ελλάδα τα κόμματα κάνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που αποκαλούν "ιδεολογία" τους".


Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για τα κέντρα μετεγκατάστασης στη Θεσσαλονίκη. Στις 18:00 το απόγευμα, μέλη του συντονιστικού των κατοίκων δήμων Ωραιοκάστρου και Δέλτα θα ...συγκεντρωθούν στη διασταύρωση της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς. Στο σημείο θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία, εκφράζοντας την αντιπαράθεση τους για τη δημιουργία του κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων στο στρατόπεδο ''Αναγνωστοπούλου'' στα Διαβατά. Υπάρχει ενδεχόμενο να πραγματοποιήσουν και πορεία.


Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη λειτουργία hot spot στην Κω, θα πραγματοποιήσουν και σήμερα κάτοικοι του νησιού ζητώντας από την κυβέρνηση να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της, σχετικά με τη λειτουργία του κέντρου στο Πυλί. Εν τω μεταξύ, το δημοτικό συμβούλιο πρόκειται να αποφασίσει σήμερα Τρίτη, τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί  δημοψήφισμα για το επίμαχο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου