Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Κάνοντας λόγο για πολιτική εμμονή, την οποία χαρακτήρισε αδικαιολόγητη, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Βασίλης Αλεξανδρής, μιλώντας στον Flash 96,0 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, τόνισε ότι ο διάλογος με την κυβέρνηση οδηγείται στο...
τέλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αλεξανδρής, παραθέτοντας συγκεκριμένα παραδείγματα και γνωστοποιώντας ότι περιμένουν συγκεκριμένα στοιχεία από την κυβέρνηση, είπε χαρακτηριστικά: "Ο διάλογος αυτός οδηγείται στο τέλος... Δεν έχει σημασία να κάνουμε τώρα έναν διάλογο για τον διάλογο, δεν είναι αυτός ο σκοπός. Το θέμα είναι να υπάρχουν νούμερα, αριθμοί, να τους δούμε, να τους ελέγξουμε, να τους επιβεβαιώσουμε, να κάνουμε αντιπρόταση, δεν γίνεται έτσι... Η συζήτηση οδηγείται στη φαιδρότητα".

Απαντώντας μάλιστα στον ίδιο τον πρωθυπουργό περί πλούσιων και φτωχών δικηγόρων, ο κ. Αλεξανδρής τόνισε: "Η κυβέρνηση επιχειρεί έναν ταξικό διαχωρισμό, τον έκανε ο ίδιος ο κ. πρωθυπουργός, μεταξύ πλούσιων και φτωχών δικηγόρων, αγροτών, ελεύθερων επαγγελματιών, ώστε να είναι ο πλούτος η διαχωριστική γραμμή για την ασφαλιστική τους αντιμετώπιση. Αυτός ο ταξικός διαχωρισμός, δεν είναι ταξικός, είναι ψευτοταξικός διαχωρισμός... Φαντάζεστε ότι όλος αυτός ο κόσμος στις δύο μεγάλες διαδηλώσεις που έγιναν, είναι οι προνομιούχοι δικηγόροι που βγήκαν στον δρόμο;".

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στον Flash 96,0 F.M.:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου