Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΤΩΡΑ: Τουλάχιστον 28 νεκροί στην Άγκυρα από έκρηξη

Πυκνά σύννεφα καπνού σκεπάζουν την Άγκυρα με τους νεκρούς να ανέρχονται σε 28 και τους τραυματίες σε 61 μέχρι αυτή τη στιγμή.


21.53 Η έκρηξη ενός παγιδευμένου αυτοκινήτου στο κέντρο της Άγκυρας απόψε άφησε στο πέρασμα μιας στρατιωτικής φάλαγγας τουλάχιστον 18 νεκρούς και 45 τραυματίες.
Μια σύσκεψη ασφάλειας είναι σε εξέλιξη στην Άγκυρα στην κατοικία του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου και στρατιωτικούς αξιωμαχτούχους.Η Τουρκική Αρχή Ραδιοτηλεόρασης (RTÜK) επέβαλε απαγόρευση σχετικά με τη μετάδοση της εικόνας του παγιδευμένου αυτοκινήτου όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Παρόμοια μέτρα λογοκρισίας λαμβάνονται συχνά από τις τουρκικές αρχές, με την ευκαιρία των τρομοκρατικών επιθέσεων.Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο της Άγκυρας, στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, 300 μέτρα από το Κοινοβούλιο και το αρχηγείο του στρατού.
Ο πυκνός καπνός αυξάνεται από τα κτίρια στο κέντρο. Είκοσι ασθενοφόρα εστάλησαν στην περιοχή. Το CNN Turk, επικαλούμενο πηγές γραφείου του τοπικού κυβερνήτη, μιλάει για ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο που....εξερράγη κατά τη διέλευση ενός οχήματος που μετέφερε στρατιώτες κοντά σε ένα στρατόπεδο στο κέντρο της Kizilay.

http://www.cnnturk.com/turkiye/ankarada-siddetli-patlama

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου