Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

"Έχουμε την πιο πλούσια αριστερά στην Ευρώπη"

«Άμα είσαι αριστερός και έχεις το τεκμήριο της παρθενίας, της ηθικής, τα ξεχνάς αυτά. Αν ήταν νεοδημοκράτης θα του είχαν κρεμάσει κουδούνια να ακούγεται μέχρι τα Άγραφα. Η Αριστερά έχει καταφέρει να επιβάλλει πολιτική ορθότητα , άπαξ και είσαι ...
αριστερός είσαι άγιος. Αν ανήκεις στη δεξιά, είσαι φασίστας , την έχεις βάψει», είπε στον Alpha 989 ο δικηγόρος και στέλεχος της ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης με αφορμή τα πόθεν έσχες 2 υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχουμε την πιο πλούσια αριστερά στην Ευρώπη. Δεν δικαιολογείσαι να μη δηλώνεις τα περιουσιακά σου στοιχεία. Αν παραβιάσεις προθεσμίες, το αδίκημα υπάρχει και είναι κακούργημα. Δεν έχω ξεχάσει ούτε 100 ευρώ, πως ξεχνάνε τα εκατομμύρια;», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στη ΝΔ, ο κ. Κρανιδιώτης εκτίμησε ότι «αντί να ασχολείται κανείς με την ουσία της πολιτικής ασχολούμαστε με το αν μίλησε άγρια ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Παρά τις φρούδες ελπίδες, το κόμμα της Δεξιάς ήταν είναι και θα παραμείνει στην εξουσία. Ιστορικά, τα κόμματα που ήταν αριστερά, πάντοτε μια μέρα διαλύονται. Θα έρθει και η μέρα να διαλυθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο θόρυβος που δημιούργησαν κάποιοι είχε στόχο να πάει η συζήτηση σε κάτι ήσσονος σημασίας. Είμαστε σε εσωκομματική διαδικασία μπορεί να υπάρχουν και αντιπαραθέσεις», πρόσθεσε.

Για τους υποψηφίους προέδρους της ΝΔ, ο κ. Κρανιδιώτης επεσήμανε ότι «ο Κ. Μητσοτάκης είναι καλός υπουργός, έχει κάνει και καλό homework όμως είναι πολύ νεοφιλελεύθερος. Ο Κ. Μητσοτάκης είναι και τζάκι και με ενοχλεί όταν λέει μη με κρίνετε ως Μητσοτάκη. Ως τι να σε κρίνουμε; Ο Άδωνις είναι δουλευταράς αλλά χάνει τη μπάλα λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα. Πρέπει να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, καλός αξιωματικός».

«Ο Απ. Τζιτζικώστας είναι νέο παιδί όμως υπάρχει το τεχνικό πρόβλημα, που το ίδιο θα σου έλεγα αν ήταν και ο Μπακογιάννης. Υπάρχει κώλυμα και μέχρι το 2019 δεν μπορεί να εκλεγεί. Ο Β. Μεϊμαράκης μου πάει και πιο πολύ σαν χαρακτήρας. Είναι ενωτικός, ξέρει το κόμμα του πάρα πολύ καλά σαν την παλάμη του», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου