Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Θεσσαλονίκη: Το Attica παρουσίασε την κολεξιόν του


«Catwalk for a Wish»


Σε μια ιδιαίτερα chic και λαμπερή βραδιά, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, η φιλανθρωπία και η μόδα ...
«ένωσαν τις δυνάμεις τους», σε ένα εντυπωσιακό fashion show όπου περισσότεροι από 300 προσκεκλημένοι θαύμασαν τη νέα συλλογή των πιο διάσημων και επωνύμων brands παγκοσμίως που παρουσίασαν τα πολυκαταστημάτα attica. Στόχος, η συγκέντρωση ενός χρηματικού ποσού για την πραγματοποίηση της ευχής της μικρής Γκλόρια αφού η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Οργανισμό Make-A-Wish, (Κάνε-Μια Ευχή Ελλάδος).


Περισσότερα από 50 brands ενδυμάτων και αξεσουάρ των πολυκαταστημάτων attica που παρουσιάστηκαν στο γυναικείο και ανδρικό κοινό με τnν καλλιτεχνική επιμέλεια του fashion director Στέφανου Μάλαμα, συνδυάστηκαν με υποδήματα των καταστημάτων NAK ενώ την επιμέλεια των χτενισμάτων είχε το κομμωτήριο Gpoint (Γιάννης Καρακασίδης) και του μακιγιάζ η MAC.

Ο Παναγιώτης Ζελελίδης του Grand Hotel Palace, η Εύη Κλαουδάτου του attica, η Ελεάνα Βλάχου-Τζιτζικώστα  Συντονίστρια του Make- A- Wish Βορείου Ελλάδος, η Άννυ Κώρου της Tag Heuer και ο  Γιάννης Γκόφας εκ των χορηγών

Πολλές εμφανίσεις πλαισίωσε με τα χειροποίητα κοσμήματά της η σχεδιάστρια Λίνα Τουπεκτσή ενώ τα ανατρεπτικά γυαλιά ήταν των οπτικών Ταρασούδη. Την εκδήλωση παρουσίασε με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο η Σοφία Τουντούρη, τη μουσική επιμελήθηκε ο πολύ νέος ταλαντούχος Άγγελος Δάπης, ενώ την ηχητική και φωτιστική κάλυψη ο Ανδρέας Νικάκης της Music SP.
Τα πολυκαταστήματα attica αποτελούν τον απόλυτο προορισμό shopping και προσφέρουν αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά στην οδό Τσιμισκή στο κέντρο της πόλης αλλά και στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, ενώ παράλληλα στηρίζουν το έργο των φιλανθρωπικών σωματείων στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζουν.
H εκδήλωση έκλεισε με cocktail, χορηγία των εταιριών Savoy και Plaisir .
Συγκινητική ήταν η υποστήριξη των χορηγών που συνέβαλαν στη διοργάνωση: Gofas Κοσμήματα (Πλατεία Αριστοτέλους) & Tag Heuer, Mercedes Ιωαννίδης, Ιn Art Κωνσταντινίδου, Gerovital, KYANA, Naily’s, X-Copy, Μη με Λησμόνει.
Χορηγοί επικοινωνίας: Μακεδονία TV, Livemedia, Ora Θεσσαλονίκη, e-Charity, VFM 91,1.,Lady’s Note, Βήμα Press.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου