Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Γιατί αποκαλεί "πολιτικό απατεώνα" τον Α.Σαμαρά βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ.;

"Οι πολιτικοί απατεώνες ξαναχτύπησαν. Ο απερχόμενος πρωθυπουργός, προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο των ανασφάλιστων υπερηλίκων συμπολιτών μας, με προεκλογικού τύπου εξαγγελία...."


Με αφορμή την προεκλογική εξαγγελία του πρωθυπουργού από τη Χαλκίδα για την επαναφορά του βοηθήματος του ΟΓΑ στους ανασφάλιστους υπερήλικες ομογενείς, ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Γαβριήλ Αβραμίδης, δήλωσε:

«Οι πολιτικοί απατεώνες ξαναχτύπησαν. Ο απερχόμενος πρωθυπουργός, προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο των ανασφάλιστων υπερηλίκων συμπολιτών μας, με προεκλογικού τύπου εξαγγελία, 18 μέρες πριν τις εκλογές, υπόσχεται για πολλοστή φορά την επαναφορά του ελαχίστου βοηθήματος του ΟΓΑ, που ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία με τον μνημονιακό νόμο 4093/12 διέκοψαν ολοσχερώς, στερώντας τους τον μοναδικό πόρο επιβίωσής τους, οδηγώντας τους στην απόλυτη κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση.
Οι δόλιες μεθοδεύσεις που επιχειρήθηκαν παραμονές των Ευρωεκλογών από τον διοικητή του ΟΓΑ, για την υφαρπαγή της ψήφου των ομογενών, δεν έχουν καμία θέση στις κρίσιμες προεκλογικές ώρες για τον τόπο.
Δεν αρμόζει η εξαπάτηση στους υπερήφανους υπερήλικες ομογενείς που βρέθηκαν στο κοινωνικό περιθώριο, που βιώνουν εδώ και δύο χρόνια τον απόλυτο κοινωνικό όλεθρο .
Ο Λαός έχει μνήμη και δεν εξαπατάται από τους πολιτικούς απατεώνες.
Η μοναδική προοπτική για την επίλυση του ζητήματος είναι η καταψήφιση των μνημονιακών πολιτικών κομμάτων στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, που θα αναδείξουν μια νέα κυβέρνηση η οποία θα επαναφέρει το δικαίωμα αυτό στους ανασφάλιστους υπερήλικες συμπολίτες μας, αναδρομικά από την ημερομηνία διακοπής του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου