Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

Άλλη μια διεθνής διάκριση για τον Τσίπρα !

Το "κωλοτούμπα" είναι μια ελληνική πολιτική έννοια, που σημαίνει ότι κάτι στρέφεται ή περιστρέφεται κατά 180 μοίρες. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδα, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος....
έγινε παγκοσμίως γνωστός μετά από ένα δημοψήφισμα για το σχέδιο διάσωσης της χώρας του, κατέληξε να κάνει το αντίθετο από αυτό που ζήτησε από τους ανθρώπους: ο Τσίπρας ζήτησε ένα τρίτο πακέτο διάσωσης, παρά την απόρριψη των Ελλήνων .

Kolotumba es un concepto político griego que significa voltereta o giro de 180 grados. El primer ministro de Grecia, Alexis Tsipras, lo hizo mundialmente famoso después de convocar un referéndum sobre el rescate de su país, para acabar haciendo lo contrario de lo que le pedía la gente: Tsipras pidió un tercer rescate a pesar del rechazo de los griegos.

https://politica.elpais.com/politica/2017/10/10/actualidad/1507663604_182862.html

Μας πήρε στο μεζε κι η El Pais Αλέξη...
Να σε λέει "Κωλοτούμπα" όλη η υφήλιος.....ε δεν είναι και τόσο ευχάριστο, αν κι εσύ είσαι τόσο καλοπερασάκιας, που δεν χαλάς τη ζαχαρένια σου με τέτοια. Ο μισθουλάκος από δημόσιο χρήμα αμα πέφτει, ο αριστερός είναι ευτυχισμένος. Μη σε βάλουν να κάνεις καμιά κανονική δουλειά είναι ο μόνος φόβος σου.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.