Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Και οι 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ψήφισαν ΝΑΙ, εγκρίθηκε το ασφαληστρικό

΄Όπως προβλέψαμε με απόλυτη επιτυχία στο makpress, το "ασφαληστρικό", πέρασε χωρίς απώλειες για την κυβέρνηση, 1 ώρα μετά τα μεσάνυχτα.  Σειρά τώρα έχουν τα μέτρα για την έμμεση φορολογία (αυξήσεις σε τσιγάρα, καύσιμα, πετρέλαιο κ.λ.π., τα οποία επίσης θα ψηφιστούν από τους 153 πρόθυμους. Είπαμε: η αριστερά ξέρει να εφαρμόζει καλύτερα τα ....
μνημόνια, που κατηγορούσε.

Εγκρίθηκε με 153 ψήφους από την Ολομέλεια της Βουλής το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο. Στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν επί της αρχής και επί άρθρων του νομοσχεδίου η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και το Ποτάμι, συμμετείχαν 296 βουλευτές.
Υπέρ ψήφισαν οι 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ καταψήφισαν 143 βουλευτές από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Υπογραμμίζεται ότι στην ψηφοφορία για το άρθρο 38 του νομοσχεδίου, με το οποίο παρατείνεται για ακόμη τρεις μήνες η διάρκεια του αγγελιόσημου, η ΝΔ ψήφισε παρών.
Από την ψηφοφορία απουσίασαν από τη ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κώστας Βλάσσης, από το ΠΑΣΟΚ η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά και από την Χρυσή Αυγή ο Νίκος Μίχος. Οι βουλευτές έστειλαν επιστολή με την οποία δήλωναν την πρόθεσή τους να ψηφίσουν, αλλά η ψήφος τους δεν προσμετράται.

Τι συνέβη με τη μείωση του αφορολόγητου με πολύ απλά λόγια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου