Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Προσοχή !

H κατάσταση με τους πρόσφυγες δυσκολεύει μέρα με τη μέρα, εξαιτίας της ανυπομονησίας των ίδιων των προσφύγων, αλλά και της ανησυχίας των παράνομων μεταναστών, μήπως απελαθούν. Για να επιταχύνουν την όποια λύση φαντάζονται ότι υπάρχει....
οι πρόσφυγες, καταφεύγουν σε ακρότητες (όπως το να κλείνουν δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές, να εμποδίζουν την ελεύθερη κυκλοφορία φορτηγών και άλλων οχημάτων κλπ).

Αυτό, έχει ως φυσιολογικότατη εξέλιξη τη συσπείρωση του ντόπιου πληθυσμού, ο οποίος αρχικά έσπευσε να δείξει την ανθρωπιά του στους πρόσφυγες, αλλά όσο περνούν οι ημέρες, διαπιστώνει ότι μάλλον έσφαλλε καθώς οι πρόσφυγες αποδεικνύονται αχάριστοι και κάθε μέρα και πιο επιθετικοί.

Μυρίζει μπαρούτι, με δυό λέξεις.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, το "σύστημα", η "νέα τάξη", η "παγκοσμιοποίηση", η "υπερεθνική ελίτ", οι "περιούσιοι" , οι "επικυρίαρχοι" ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τους, δεν αφήνουν τα πράγματα στην τύχη.
Γνωρίζουν ότι όσο αυξάνεται η δράση (επιθετικότητα προσφύγων), τόσο θα αυξάνεται η αντίδραση (από τους Έλληνες και άλλους μόνιμους κατοίκους αυτής της χώρας).
Κι αυτό, για τους κυβερνώντες είναι επικίνδυνο. Θα συσπειρώσει τον κόσμο σε κόμματα και κινήσεις, που δεν ανήκουν στον κυβερνητικό συνασπισμό, άρα ...
...άρα θα πρέπει να ανακοπεί, πάση θυσία, το ρεύμα αντίδρασης και οργής της ελληνικής κοινωνίας.
Δυστυχώς, αυτό γίνεται με ένα μόνο τρόπο, όταν τα πράγματα αγριεύουν -και τώρα είναι άγρια, με όποιον κανονικό άνθρωπο μιλήσετε, θα δείτε ότι έχει πλέον αρνητική γνώμη για τους πρόσφυγες:
με προβοκάτσια

Το "σύστημα" σε αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να αποθαρρύνει τους πολίτες να αντιδρούν, πρέπει να τους "μαζέψει" και η πιο πετυχημένη τακτική στα χρόνια που ζούμε, είναι να τους τρομάξει ταυτίζοντάς τους με μια πολύ άγρια πράξη ή ιδεολογία. Και τι καλύτερο από την ταμπέλα του "υποστηρικτή δολοφόνων";

Το δόγμα της δαιμονοποίησης

Γι αυτό λοιπόν, επιδίωξη του συστήματος είναι να φορτίσει τις αντιδράσεις -ναι, να τις φορτίσει!- προβάλλοντας ειδήσεις που προκαλούν την οργή του απλού κοσμάκη, περιμένοντας τον πρώτο επιπόλαιο που θα πέσει στην παγίδα και θα τραυματίσει κάποιον πρόσφυγα, ώστε στη συνέχεια, συντονισμένα, να πέσουν όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη στον δράστη, παρουσιάζοντάς τον ως το τέρας της ανθρωπότητας και άρα να ξαναμαζευτούν στο καβούκι τους οι αντιδρώντες, από φόβο μήπως τους ταυτίσουν με τον "απεχθή αιμοσταγή δολοφόνο, που δείχνουν όλη μέρα τα κανάλια".

Το σύστημα είναι χιλιο-δοκιμασμένο, υπάρχει πλέον άριστη τεχνογνωσία και φυσικά οι άνθρωποι, που επι-κυριαρχούν δεν έχουν κανένα ηθικό δίλημμα να θυσιάσουν έναν ατυχή πρόσφυγα, για την ευόδωση των σκοπών τους.

Για να γίνω πιο κατανοητός: αυτό που περιμένει το "σύστημα" και προσπαθεί να το προκαλέσει, είναι να πέσει με το φορτηγό του, κάποιος οργισμένος Έλληνας πάνω σε πρόσφυγες που τον εμποδίζουν, να σκοτώσει κάποιον, ώστε στη συνέχεια, να ανάψει το παιχνίδι της προπαγάνδας, δηλαδή της εξωφρενικά υπερβολικής μετάδοσης της είδησης, με όλα τα ντεσού της προπαγάνδας (πηχαίοι τίτλοι, λήψη συνεντεύξεων από "επώνυμους" ώστε να ταυτιστεί το πλήθος μαζί τους, εκμετάλλευση του συναισθήματος ώστε να γίνει μισητός ο δράστης, κ.λ.π.), με τελικό σκοπό τον εκφοβισμό και την περιθωριοποίηση οποιασδήποτε περαιτέρω αντίδρασης από τον ελληνικό λαό.

Ηθικό δίδαγμα: Μην "τσιμπάτε" σε όσους προσπαθούν να σας εξοργίσουν με τους πρόσφυγες. Μην γίνεστε άθελα θύματα, μην πέφτετε στην παγίδα των πραγματικών θυτών, που δεν είναι οι πρόσφυγες. Θύματα είναι κι αυτοί των αχόρταγων επικυρίαρχων, που βρίσκονται πάνω από κυβερνήσεις και λαούς. Ψυχραιμία, μακριά από ακρότητες, τα μάτια σας 14 στις προβοκάτσιες. Κάποιοι σπρώχνουν τους πρόσφυγες να πέσουν στις ρόδες. Μην είστε εσείς που θα τους πατήσετε, μην τους κάνετε τη χάρη. Είναι δουλειά της συντεταγμένης πολιτείας να δώσει λύσεις, όχι του καθενός από μας χωριστά.

Ψ-υ-χ-ρ-α-ι-μ-ί-α !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
(flash)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου