Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Αντισημιτισμός πίσω από τις επιθέσεις κατά Παπασταύρου

"Συγκεκαλυμμένος αντισημιτισμός" κρύβεται πίσω από τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον του δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου, γιου του Ορφέα-Παναγιώτη Παπασταύρου και της Μπριγκίτε Λεβή (73 ετών σήμερα), που είναι κόρη του Μιχαήλ Λεβή, ιδρυτή...
της Linguaphone, γόνου ιστορικής, μεγάλης εβραϊκής οικογένειας της Λάρισας.

Άνθρωποι που θέλουν να επιτεθούν στον Σάμπυ Μιωνί, την οικογένεια Λεβή, τον Σολομώντα Λεβή, αλλά δεν τολμούν να το κάνουν φανερά, μιλούν συνεχώς για τον Παπασταύρου, που είναι απλά δικηγόρος-διαχειριστής εταιρειών ισχυρών εβραίων συγγενών του και άλλων, όπως ανέφερε κι ο παιδικός του φίλος Σάμπυ Μιωνί.

Επιπλέον, η φιλία του με τον Αντώνη Σαμαρά, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον εβραϊκό παράγοντα (άλλωστε ήταν ο πρώτος Υπουργός, που επισκέφθηκε το Ισραήλ και η πράξη αναγνώρισης φέρει την υπογραφή του), τον κάνουν στόχο της αντισημιτικής αριστεράς, που δεν τολμά να εξωτερικεύσει τον αντισημιτισμό της και συκοφαντεί πληρεξούσιους δικηγόρους εταιρειών.

σχετικό: Ο Άδωνις Γεωργιάδης αθωώνει Παπασταύρου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Για άλλη μία φορά λίγες ώρες πριν από μία πολιτική συζήτηση στη Βουλή διαρρέονται επιλεκτικά και αποσπασματικά «νέα στοιχεία» που και εγώ αν και κατεξοχήν ενδιαφερόμενος για πρώτη φορά μέσω του τύπου πληροφορούμαι! H αλήθεια διαστρεβλώνεται ή παρανοείται με προφανή στόχο την πολιτική εκμετάλλευση.

Αν πράγματι παρελήφθη από τις Ελληνικές Αρχές φάκελος δικαστικής συνδρομής αναφορικά με την εταιρεία Stabri Ltd, τότε σε αυτόν πρέπει να περιλαμβάνονται:

1. Το επίσημο μετοχολόγιο της εταιρείας που αναφέρει εμένα από την πρώτη ημέρα ίδρυσης της εταιρείας ως μέτοχο στο όνομά μου αλλά ως Trustee/Εμπιστευματούχο για λογαριασμό του Σάμπυ Μιωνή («Stavros N. Papastavrou as trustee for Sabby Mionis»).

2. Το πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, που ρητά αναφέρει ότι οι μετοχές αναλαμβάνονται από εμένα στο όνομά μου αλλά ως Trustee/Εμπιστευματούχος για λογαριασμό του Σάμπυ Μιωνή («Stavros N. Papastavrou as trustee of Sabby Mionis»).

3. Η Πράξη Εμπίστευσης/Trust Deed του Ιουνίου 2005, που αποδεικνύει τη σχέση εμπίστευσης μεταξύ του Σάμπυ Μιωνή και εμού και των γονιών μου.

Σε σημερινά δημοσιεύματα παρουσιάζεται επιλεκτικά ως «συνταρακτικό νέο καταλυτικό στοιχείο» αλληλογραφία μου που αφορά την εταιρεία Stabri Ltd (ίδρυση, λειτουργία, μεταβολές) η οποία όμως αυτονόητα γίνεται στο όνομά μου, αφού εγώ είμαι εμπιστευματούχος της εταιρείας. Την ίδια στιγμή αποσιωπώνται τα παραπάνω επίσημα καταστατικά έγγραφα της εταιρείας, τα οποία αποδεικνύουν καταλυτικά ότι οποιαδήποτε αλληλογραφία ή ενέργεια, γινόταν πάντα για λογαριασμό του πραγματικού δικαιούχου της ως άνω εταιρείας επιχειρηματία και κατά τον τρόπο που προβλέπει ο θεσμός της εμπίστευσης (trust).

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: