Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Γιατί δεν λέτε κατευθείαν όλη την αλήθεια στο λαό;

Μας τη σερβίρουν μισή - μισή, ενώ ξέρουν ! Όλοι ξέρουν ότι τα 2 κέντρα μεταναστών (relocation centers) στα Διαβατά και το Σχιστό, δεν καλύπτουν ούτε το 1/100 των αναγκών. Όλοι ξέρουν ότι...
τα νούμερα "θα φιλοξενούνται 1.500 μετανάστες" είναι επιεικώς γελοία !

Γιατί σερβίρετε σιγά σιγά την είδηση και δεν τη λέτε κατευθείαν;

Σε 1-2 μήνες στην Ελλάδα θα υπάρχουν τουλάχιστον 100 hot spots ή relocation centers ή στρατόπεδα προσφύγων ή όπως θέλετε πείτε τα και σε καθένα απ΄αυτά (στα Διαβατά π.χ.) που θα ξεκινήσουν για 1.500 άτομα, θα φιλοξενούνται τουλάχιστον 10.000 !

Αντί να δουλευόμαστε, ας προετοιμαστούμε.

3.000.000 μετανάστες περιμένουν να φτάσουν στην Ελλάδα, οι Τούρκοι δεν έχουν κανένα λόγο να τους κρατήσουν εκεί και οι Ευρωπαίοι κανένα λόγο να μας λυπηθούν. Ούτε θα γίνουν ξαφνικά ευημερούσες κοιτίδες δημοκρατίας, η Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κλπ.

Ας ετοιμαστούμε όσο μπορούμε, αντί να λέμε ανοησίες για "1.500 πρόσφυγες στα Διαβατά". Στη Θεσσαλονίκη μόνο, μέχρι το καλοκαίρι θα λειτουργούν τουλάχιστον 5 "στρατόπεδα" και θα περάσουν απ' αυτά πάνω  από 200.000 μετανάστες, που θα διοχετευθούν σιγά σιγά, παντού στην Ελλάδα. 

Παλιά στρατόπεδα, παλιές κατασκηνώσεις, κάμπινγκ, εγκαταστάσεις του ΕΟΤ, τα πάντα θα γίνουν κατασκηνώσεις μεταναστών.

Τι νομίζετε; Ότι θα τους πάρουν οι ....Αυστριακοί ή θα γυρίσουν μόνοι τους πίσω στην Ασία;

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.