Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Γκρινιάζουν οι Σκοπιανοί στην Ελλάδα, για δηλώσεις Παυλόπουλου, Τσίπρα κλπ

Η οργάνωση των Σλάβων που ζουν στην Ελλάδα "Ουράνιο Τόξο", εξέδωσε το παρακάτω Δ.Τ. χυδαιολογώντας όπως πάντα εναντίον των Ελλήνων πολιτικών και ειρωνευόμενοι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Προσπαθούν να προκαλέσουν μηνύσεις, ώστε να πουλήσουν επικοινωνιακό σόου ως...
"διωκόμενοι".
Η πολιτεία όμως αδιαφορεί πλήρως για τις ανοησίες τους κι αυτό τους κάνει ακόμη πιο σαχλούς, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να προκαλούν, μπας και πάνε στα διεθνή δικαστήρια και κάνουν τζέρτζελο με τις μπούρδες τους. Το ότι οι "εθνικά σλαβοΜακεδόνες" πήραν 1.266 ψήφους, όλες κι όλες στη Βόρεια Ελλάδα, μεταξύ 2.500.000 ψηφοφόρων, στις τελευταίες εκλογές που συμμετείχαν, δεν δείχνει να τους πτοεί και μικρομεγαλίζουν  :


Δελτίο Τύπου 8/10/2015 / Δηλώσεις Παυλόπουλου περί «ελληνικότητας της Μακεδονίας».

Η ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο αλλά δυστυχώς και ολόκληρη η Ευρώπη παρακολούθησε μια ακόμα παράσταση του ανεκδιήγητου νεοελληνικού θιάσου "Η Μακεδονία είναι Ελληνική", αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Προκόπη "Πάκη" Παυλόπουλο.

Θα αντιμετωπίζαμε την όλη ιστορία όπως αξίζει σε ένα αποτυχημένο διακομματικό μπουλούκι αν ο πρόεδρος της χώρας δεν είχε το θράσος να μας αποκαλέσει "ανόητους". Εμάς και μερικά δισεκατομμύρια κατοίκων αυτού του πλανήτη που ξέρουν ότι και εθνικά Μακεδόνες που ζουν στο ελληνικό τμήμα της Μακεδονίας υπάρχουν όπως και μια ανεξάρτητη χώρα με το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Είναι πραγματικά θλιβερό το κατάντημα αυτής της χώρας που έχει για σειρά θεμάτων γίνει ο περίγελος της οικουμένης. Για όσους επίσης ελάχιστους εξακολουθούσαν να έχουν αυταπάτες για την "νέα" πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας, ας κοιτάξουν τα τελευταία καμώματα Τσίπρα, Φίλη και των νέων μελών του παραπάνω θιάσου που έχει ως μοναδική και απόλυτη ιδεολογία τον νεοελληνικό εθνικισμό. Μια ασθένεια για την οποία δεν υπάρχει δυστυχώς θεραπεία.

ΥΓ: Αλήθεια, γνωρίζει άραγε ο κ. Πάκης τι θα πει αλυτρωτισμός;

Το Γραφείο Τύπου της ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου