Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Αδιανόητες φρικαλεότητες Ουκρανών: Δένουν σε κολώνες όσους "συνεργάζονται με Ρώσους"

Η εξήγηση των Ουκρανών, είναι ότι "Αυτοί που εμφανίζονται δεμένοι σε κολώνες είναι κάποιοι που πιάστηκαν να κλέβουν τα άδεια σπίτια και τα μαγαζιά των Ουκρανών και γι' αυτό η διαπόμπευση. Φέρουν την επιγραφή του Συλλητή (Looter) мародер".
 
Αναρτήσεις στα ουκρανικά social media παρουσιάζουν και ....«επιχαίρουν» για την «παραδοσιακή» όπως χαρακτηρίζεται τιμωρία ατόμων που θεωρήθηκε ότι εντοπίστηκαν να κλέβουν ή συνεργάζονται με τους Ρώσους. Ακόμη και απλοί πολίτες φαίνονται να συμμετέχουν. Τους δένουν σε έναν στύλο ή δέντρο σε κοινή θέα, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα αφού τους αφαιρέσουν τα ρούχα, ακόμη και τους χτυπούν.

Ο πόλεμος βγάζει στην επιφάνεια τα χειρότερα ένστικτα του ανθρώπου. 

Το χειρότερο όλων, είναι η κτηνωδία κάποιων επαγγελματιών ενημερωτών, που μπροστά σε αυτή τη φρικαλεότητα, που διασταυρώθηκε χιλιάδες φορές, ψάχνουν τρόπο να αποδομήσουν την είδηση με γελοιότητες όπως "είναι fake news, κλέφτες είναι, δεν είναι εθνικό το θέμα, κακοί είναι, μπουκάρουν στα σπίτια που εγκατέλειψαν οι Ουκρανοί" κ.λπ. Αυτό μπορεί να είναι μια εύσχημη δικαιολογία. Προφανώς στην πείνα και τον αποκλεισμό, κάποιοι θα μπουκάρουν σε σπίτια για να βρουν να φάνε. 

Η απάντηση ενός πολιτισμένου κράτους, που θέλει να μπει στην Ε.Ε., δεν μπορεί να είναι χειρότερη από τη μουσουλμανική Σαρία και το "κόψει χέρι". Η "τιμωρία" αυτή είναι εμετική και είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ διασταυρωμένο ότι την κάνουν Ουκρανοί, εναντίον συμπολιτών τους Ουκρανών, που έχουν Ρωσική εθνική συνείδηση. Οι δικαιολογίες δεν μπορούν να ελεγχθούν απόλυτα, ο καθένας μπορεί να αποδεχθεί αυτή που αρέσει στο αφήγημα που του φύτεψαν στο κεφάλι, όμως οι εικόνες και τα βίντεο, δεν αμφισβητούνται.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου