Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Σωστή απόφαση !

 2017.  Πολωνός, με καμένο εγκέφαλο από την πρέζα, σκοτώνει στην Κυψέλη της Αθήνας, τον 7χρονο γιο της συντρόφου του. Χθες το μεσημέρι κρεμάστηκε στο κελί του στις φυλακές Κέρκυρας.... Το πρόβλημα είναι ότι δεν αυτοκτόνησε η μητέρα...

Το χρονικό του αηδιαστικού εγκλήματος των δύο πρεζονιών:

Ο 33χρονος αλλοδαπός, παρουσία της μητέρας του παιδιού, τον Ιανουάριο του 2017, έκλεισε με μονωτική ταινία το στόμα του 7χρονου αγοριού, επειδή ήταν άτακτο, όπως ομολόγησε στην Αστυνομία, στο διαμέρισμα που διέμεναν τότε, στην οδό Σκιάθου, στην Κυψέλη.

Ο θάνατος του παιδιού, που είχε μια αδελφή, η οποία ήταν και εκείνη θύμα κακοποίησης, προκλήθηκε από ασφυξία. Στη συνέχεια το ζευγάρι έφτιαξε έναν «τάφο» με τούβλα στο δώμα, όπου έθαψε το άτυχο αγοράκι.

Αργότερα, που ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έκανε έξωση στο ζευγάρι, ο Πολωνός έβαλε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και περιφερόταν με αυτή σε δρόμους της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια χώρισε με τη μητέρα του αγοριού, η οποία ισχυριζόταν ότι ο Πολωνός βιολογικός πατέρας του παιδιού το είχε πάρει μαζί του στη χώρα του και έκτοτε είχε εξαφανιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου