Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Υπόγραψε την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών κατά του 5G !

 Διάφορες ευρωπαϊκές οργανώσεις κατά του τοξικού Ηλεκτρομαγνητικού Νέφους (electrosmog), ξεκίνησαν από κοινού μία Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών (European Citizens' Initiative - ECI) κατά των δικτύων 5G. Δεν πρόκειται μόνο για... την πολλοστή διαμαρτυρία (η οποία συχνά αγνοείται), αλλά για ένα επίσημο εργαλείο συμμετοχής των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να επιτρέψει στους πολίτες να επηρεάσουν τη χάραξη πολιτικής της ΕΕ.

Εάν καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε 1.000.000 υπογραφές σε ένα χρόνο (με ελάχιστο αριθμό για κάθε χώρα), τότε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οφείλουν να ασχοληθούν με τα αιτήματά μας και την πρόταση νομοθεσίας.

Ζητάμε ειδικότερα νομοθεσία που θα πρέπει να διασφαλίζει καλύτερη προστασία από το 5G σε γη και διάστημα, τόσο της υγείας μας, του περιβάλλοντος όσο και της ιδιωτικής μας ζωής και ελευθερίας.

• Περισσότερα για τις προτάσεις μας θα βρείτε εδώ:    https://signstop5g.eu/el#demand

Στην Ελλάδα, οι ελάχιστες υπογραφές που απαιτείται να επιτευχθούν είναι 14.805, αλλά ο στόχος μας είναι τουλάχιστον 40.000!


Πρακτικές πληροφορίες:

Για να γίνει έγκυρη η ψήφος/ υπογραφή σας, απαιτούνται να συμπληρωθούν με τα αληθή σας στοιχεία οι παρακάτω λεπτομέρειες: Πλήρες ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης και διεύθυνση διαμονής. Η ελάχιστη ηλικία ψήφου είναι 17 ετών .Η ψηφοφορία πρέπει να βασίζεται στην εθνικότητα, όχι στη χώρα διαμονής σας.

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι κοινόχρηστες προσωπικές πληροφορίες και η ιδιωτικότητα σας προστατεύονται από πολύ αυστηρούς κανόνες.

Επίσης προσκαλέστε φίλους, οικογένεια, συναδέλφους κτλ. για να υπογράψουν!



Επίσημη καταχωρημένη σελίδα της Πρωτοβουλίας στην ΕΕ: https://europa.eu/citizens-initiative/initiatives/details/2021/000009_el



--
Patras Citizens' Society for the protection of Health from Electromagnetic Radiation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου