Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Βλαδίμηρε, δεν τραβάει η ομάδα, μάζευ'τα σιγά σιγά

 Ο Πούτιν απογοήτευσε και τους πιο φανατικούς του θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, ξεκινώντας μια "ειδική επιχείρηση", που κατέληξε σε.... επικοινωνιακό, πολιτικό, ιδεολογικό, αλλά κυρίως στρατιωτικό , φιάσκο. Ξέραμε ότι οι Ρώσοι είναι αδύναμοι, το γράψαμε δεκάδες φορές, αλλά ούτε εμείς -που πέφτουμε μέσα στις προβλέψεις συνήθως- δεν φανταζόμασταν ότι θα τους σπάσουν τα μούτρα οι άοπλοι Ουκρανοί, χωρίς τα όπλα των δυτικών!

Οι Ρώσοι φαίνεται να μην ξέρουν τι κάνουν και κυρίως τι να κάνουν στο μέλλον. Αντί να κάνουν μια επιχείρηση-αστραπή, με κομμάντος, να συλλάβουν τους Ναζί (υπάρχουν! έχουν δίκιο οι Ρώσοι σ' αυτό) και να τους φέρουν στη Μόσχα για να τους δικάσουν, ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΩΝΤΑΣ την ενοχή, όπως κάνουν οι Δυτικοί με τα "Γκουαντάναμο", απλώθηκαν σε έναν αιματοβαμμένο πόλεμο, με θύματα γυναικόπαιδα, που τους κάνει απεχθείς σε όλο τον κόσμο και αποθαρρύνει ουδέτερες χώρες, να εμπιστευτούν τη Ρωσία. Ποιός να βασιστεί σ΄αυτούς τους χασογκόληδες;

Πώς να εμπιστευτούν αυτούς τους άχρηστους; 

Γι αυτό σου λέω Βλαδίμηρε, κάν΄την σιγά σιγά, γιατί βλέπω να σε ανατρέπουν από μέσα και να έχεις την τύχη του Τσαουσέτσκου. Αργείς χαρακτηριστικά και θα το πληρώσεις ακριβά.

 Καρπαζοεισπράχτορα των Ουκρανών, έκανες τη δήθεν "Μεγάλη Ρωσία".

Δεν μπορείς νταβάριτς, ψόφιο το άλογο....


Β.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου