Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Πέθανε ο Ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας

 Ο Ματθαίος Τσούγκας, "Πατριάρχης" των ιατροδικαστών της Θεσσαλονίκης, έφυγε σήμερα από τη ζωή, μετά από μάχη 2 μηνών με τον... κορωνοϊό. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα -από τις 29-1-2022- νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» στο οποίο διετέλεσε Πρόεδρος, δίχως όμως δυστυχώς, να καταφέρει να νικήσει απόλυτα τον ιό.

Οι γιατροί τον έβγαλαν από τη ΜΕΘ με σημάδια βελτίωσης, συνέστησαν να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, επειδή ο κορωνοϊός του άφησε πολλές πληγές, αλλά δυστυχώς, χειροτέρεψε ραγδαία και εξέπνευσε.

Ο Ματθαίος Τσούγκας ήταν στέλεχος της ΝΔ και υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης. Επίσης διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος επί Παπαγεωργόπουλου και αντιδήμαρχος, ενώ είχε θέσει υποψηφιότητα και με τη Χρυσή Αυγή και στη συνέχεια εντάχθηκε στους "Έλληνες για την Πατρίδα".

Η κηδεία του θα γίνει χωρίς κόσμο στις 10 π.μ. της Τετάρτης 30 Μαρτίου 2022, στα Κοιμητήρια.

Δυστυχώς, η φήμη του αμαυρώθηκε από τη σύντομη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση, όπως κρίθηκε αργότερα, Χρυσή Αυγή, λόγω της προσωπικής του γνωριμίας με τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος για άσχετους με την πολιτική λόγους, τον θεωρούσε "πατέρα του". Η ένταξή του στη Χ.Α. εξέπληξε τους πάντες, καθώς ήταν ο πιο μειλίχιος και γλυκός άνθρωπος του κόσμου, που ξυπνούσε από τις 5 τα ξημερώματα, για να ταϊσει εκατοντάδες γάτες, σε όλη την Ανατολική Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια να καλημερίσει όλους τους επαγγελματίες της γειτονιάς του...



Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019
Τι δουλειά έχει ο Ματθαίος Τσούγκας στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου