Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Πόσο χαζός είναι ο Ζελένσκι;

Ο Ζελένσκι ζητεί από το Ισραήλ το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας «Iron Dome»

Ο (εβραίος)  Ζελένσκι ζήτησε απόψε από το Ισραήλ να «κάνει μια επιλογή» υποστηρίζοντας στην πράξη την Ουκρανία έναντι της Ρωσίας, κατά... τη διάρκεια βιντεοκλήσης στην Κνεσέτ. «Όλοι γνωρίζουν ότι τα συστήματά σας αντιπυραυλικής άμυνας είναι τα καλύτερα… και ότι σίγουρα μπορείτε να βοηθήσετε τον λαό μας, να σώσετε τις ζωές των Ουκρανών, των Ουκρανών Εβραίων», πρόσθεσε. Νωρίτερα, μιλώντας στο CNN δήλωσε ότι είναι «έτοιμος για διαπραγματεύσεις» με τον Ρώσο πρόεδρο Β. Πούτιν, αλλά προειδοποίησε ότι εάν αποτύχουν «αυτό θα σήμαινε ότι πρόκειται για έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».
/////////////////////////////////////////////////////////

Πόσο χαζός είν΄αυτός ο Ζελέσνκι; Είναι δυνατόν οι εβραίοι να πάρουν δημόσια , ξεκάθαρα, θέση εναντίον της Ρωσίας; Είναι δυνατόν να του δώσουν σε κοινή θέα, όπλα; Πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κανείς ότι δεν είναι ...Ελλάδα, να χαλάει σχέσεις με μεγάλες δυνάμεις.


Αυτό είναι ένα ισχυρό μάθημα σε όλους τους λαούς, για τη ψήφο τους. Η ψήφος δεν είναι "χαβαλέ", "πάμε να ψηφίσουμε αυτόν το χαζό, έχει πλάκα". Μετά βγαίνουν Ζελένσκι και οι χαβαλετζήδες δεν ξέρουν πού να κρυφτούν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου