Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Ο απολαυστικός Μήτσος Τούφας ξανά στο makpress: Μπάχαλο !

Εχούμε μπλέξει τα μπούτια μας παίδες τώρα με την πανδημία και τα συνεχή lockdown και λέτε ότι θέτε. Όχι ότι πριν το παγαίναμε και καλύτερα αλλά ρε αδερφέ τώρα με αυτόν τον Covid του δώκαμε και κατάλαβε.

Επιβεβαιώθηκε γι ακόμα μια φορά ο κλασικός τρόπος λειτουργίας της Ψωροκώσταινας

Μπάχαλο.

Λέγεται και ''της Πόπης'' λαϊκιστί αλλά δεν το λέμε έτσι μη χαρακτηρισθώμεν και ....αήθεις

Ούλα αυτά τα λαμπρά καλόπαιδα της κυβέρνησις , ομού με τ άλλα αστέρια της αντιπολίτευσις, συνεπικουρούμενα απέ λοιμοξιολόγους , απέ λογιών λογιών συμβουλάτορες ,νταλαβεριτζήδες , παπαγάλους, συν εκείνη την σκατόφατσα τον Χαρδαλιά, άλλο , ξέχωρο κεφάλαιο αυτός, βαράνε τον νταϊρέ σε ατέλιωτο τραγούδι και τον χορεύουμε τον αρκουδίτικο ούλοι μαζί θέλοντας και μη και τέλος δε βλέπω.

Θα μο πεις και τι να κάνουμε ρε μεγάλε; Δε βλέπεις τι γένεται στα πέριξ ;

Ρε βλέπω να πούμε , αλλ άπαξ και κοζάρεις προς τα πίσω, θα δεις ότι τα μέτρα, ούλο αυτό τον καιρό είχαν ένα μόνο αποτέλεσμα. Μεδέν.

Κέρδος;

Αμέ.

Αβέρτα λοκ ντάουν, Μ.Ε.Θ. θάνατοι, διασωληνωμένοι, και δος του πάλε απ την αρχή . Κι απέ κοντά φτωχοποίησις, ψυχολογίες, αυτοκτονίες , άνευ λόγου τσαμπουκαλίκια ένεκα το στριμωξίδι, ένας παρατεταμένος Γολγοθάς και για να μην το κουράζω, ζόρικα δι ούλους

Μας μπαγλαρώσανε κατά Νοέμβρη μεριά οι κυβερνώντες μαζί με κάτι απρόσωπες επιτροπές, για να σώσουνε λέει τα Χριστούγεννα –Πρωτοχρονιά , να κονηθεί ο κώλος μας ,να κεκλοφορήσουν τα αίματα ήγουν το μπαγιόκο στα πέριξ, ν ανασάνουμε γενικώς .

Ήρτανε τα Φώτα κι οι φωτισμοί και φως δεν είδαμε. Ούτες από κονόμι, ούτες από την διαολοαρρώστια που τα νούμερά της ήσαντε σαν να κατάπιανε τα Viagra με τις χούφτες κι έχουν πάρει ντογρού τον ανήφορο.

Τι να κάνει κι ο Κεριάκος , άπλωσε την ποδάρα του, φόρεσε κείνο το γνωστό Μητσοτακέικο χαμόγελο που δεν ξέρεις αν σε δολεύει ή αν τη βρίσκει με όσα τραβάς και μας πάτηξε πιο δυνατά στο σβέρκο.

'' Ρε δεν μπορούμε ν ανασάνουμε'' του φωνάζαμε όπως εκειός ο έρμος ο μαύρος στο Αμέρικα όπου τον είχε ο μπάτσος κάτω απ το γόνατό του

''Κάντε υπεμονή κι όπου να ναι τελειώνουμε''

Αρχίξανε και τα πλερωμένα παπαγαλάκια σούρτα φέρτα στο λιβάνισμα με τα εμβόλια,'' να !!! έρχονται!!!'' , ''σωθήκαμε παιδιά!!!!'' και πέσε τίποτις ρε Κεριάκο να συνεχίσουμε το κυρ ελέησον για θα σε φάει το μαύρο φίδι. Τάχωσε καμιά εικοσάδα μύρια να λαδώσουν τα σαγόνια των διάφορων Ευαγγελάτων.

Κατά το Φλεβάρη η γνωστή επιτυχία '' ''Κάντε υπεμονή κι όπου να ναι τελειώνουμε'' είμαστε στο τελευταίο μίλι'' χτύπησε κορυφή στα τσαρτς.

Η λευτεριά έρχεται ως η Ελληνική επανάστασις οπού θα εξεγερθώμεν πάλι κατά του κωρονοϊού αυτή τη φορά , θα νικήσουμε και θα δολέψουν ελευθέρως τα καπάνια κι οι μασέλες μας κατά το Πάσχα και ουαί τω οβελία.

Πάει κι ο Φλεβάρης ήρτε ο Μάρτης , μια απ τα ίδια μάστορα , γιορτάσαμε τα διακόσα χρόνια του κοσιένα με τα φίμωτρα. Αντε υπεμονή ακόμα δυο βδομάδες , δυό δυό τις πάμε τις ρημάδες, έπεσαν και κάτι ψίχουλα στο πόπολο ήρθε και η άνοιξις κι όσον να ναι είπαμε ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Πάει ο αρχιγκαντέμης να κάνει γκουκ, να χαλαρώσει κατ ολίγον τι τα μέτρα πριν τον πάρουν με τις πέτρες οι κολασμένοι, μπλόκαραν οι ΜΕΘ.

Βρε αμάν!!!

Τίποτις. Τιγκάρανε τα πάντα. Στα νοσοκομεία οι υγειονομικοί παλεύουν σαν το Λεωνίδα στις Θερμοπύλες .Αντίς '' πάρτε μάγκες ότι θέτε για τον πόλεμο, γω μαι δω , τσάκα εμβόλια απ όπου βρεις να τελιώνουμε μ αυτό το ντέρτι, αυτός ''Για , για γιαβόλ frau Μέρκελ'' . Φάτε προπαγάνδα ξανά μανά απ τους παπαγάλους , πιάσαν τα γιοφύρια οι μπάτσοι, αβέρτα πρόστιμα ως ξεγυρισμένο μπερντάκι άμα λάχει.

Η αγανάκτησις χτύπησε κόκκινο.

Ρε άντε και κουρευτείτε, τα λοκ νταουν σας μέσα είπε ο κόσμος και ξαμόλησε.

Μαζεύονται;

Ποσώς.

Χτες ακούσαμε πάλε το ίδιο σουξέ

''Κάντε υπεμονή κι όπου να ναι τελειώνουμε. Θεσιάζουμε το Πάσχα να σώσουμε το καλοκαίρι. Μπαρούφες . Ούτες αυτό σώζεται.'

Κάντε όσα διαγγέλματα θέτε. Οι μπάτσοι που κλήθηκαν να βγάλουν το φίδι απέ την τρύπα πετάν χαρταετό και με το δίκιο τους. Τους μπουκωμένους παπαγάλους τους ακούνε μάλλον μόνο στο σύλλογο φίλων Κεριάκου Μητσοτάκη. Οι λαλίστετες υπουργάρες, (να τους κάψει το σκόρδο!!!!) λούφαξαν.

Μα φταίνε αυτοί για τον Covid ρε Μήτσε; Φταίνε στο μέτρο που τους αναλογεί .Το μπάχαλο, οι υπερβολές ,η αναποτελεσματικότης, να πούμε, η έλλειψις σχεδίου ,η πολυφωνία , οι αντιφατικές ευκαιριακές στρατηγικές, οι σπασμωδικές κινήσεις, ( Οποία μόρφωσις !!!!!) δείχνουν το λιγότερο ανικανότης. Κρίμας ένεκα το το ξεκίνησαν καλά πέρσι.

Στα εύκολα, στις τελεοράσεις, στα χαχαχα, στα χου χου χου, στα σούρτα φέρτα, στις χεραψίες, είμαστε ούλοι καλοί. Στα δύσκολα σας θέλω.

Και δεν το βλέπω.

Στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας που ούλοι μα ούλοι έχουνε πάντα δίκιο, το λάθος, η συγνώμη και η ευθύνη πάνε μονίμως για βρούβες.

Μεις οι άλλοι, μοιάζουμε με κουρέλι όπου η κυβέρνησις το τραβάει απε δω , οι Συριζαίοι απέ κει, η εκκλησία απέ παραδίπλα, οι κάθε είδους μπαχαλάκηδες από παραπέρα, κάτι πολιτικάντηδες της θλιβερής μειοψηφίας θέλουν κι αυτοί κομμάτι μαζί με κάθε είδους ψεκασμένους πάσης φύσις χαλαζοχτυπημένους και στ αυτιά πυροβολημένους , ψωλόμυαλους και λοβοτομημένους . Ο πάσα ένας για το κομμάτι του

Κι ούλοι μαζί να βράζουμε στο καζάνι ετούτου του εφιάλτη που δεν θα φύγει εύκολα

Τα λόγια μοιάζουν λίγα μπροστά σ ότι συμβαίνει




Καλή Ανάσταση σ ούλα να χουμε

Μήτσος Τούφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου