Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Και τώρα θα κλείσετε μόνο την Αττική βρε σούργελα;

 Αντιγράφουμε από το κυβερνητικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Λύματα: Κάνει... «πάρτι» ο ιός στην Αττική - Αύξηση του ιικού φορτίου κατά 171% σε μια εβδομάδα στην Αττική, μείωση 21% στη Θεσσαλονίκη.

Λοιπόν;
Δεν επιτρέψατε το άνοιγμα των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη, ενώ ΟΛΑ τα δεδομένα ήταν καλύτερα από την Αττική κι όταν σας πιέσαμε, το μοναδικό σας επιχείρημα για τη ρατσιστική συμπεριφορά προς τη Θεσσαλονίκη, ήταν ότι "έχει μεγάλη αύξηση το ιικό φορτίο στα λύματα".  Θυμίζουμε, επειδή κρατάμε τα στοιχεία, ότι η "μεγάλη αύξηση" ήταν 23%.

Ε, τώρα, έχει αστρονομική αύξηση η Αττική: 171%. !!! ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΝΑ !!!

Δεν χρειάζεται να κάνουμε την αυτονόητη ερώτηση "θα κλείσετε μόνο την Αττική με ανοιχτή τη Θεσσαλονίκη;" . Χρειάζεται να θυμίσουμε μόνο, πόσο δίκιο είχε το makpress, που σας ρωτούσε "πού είναι τα στοιχεία ρε, με βάση τα οποία βάλατε τη Θεσσαλονίκη στο "βαθύ κόκκινο", ενώ τα "νούμερα" της Αθήνας είναι χειρότερα κι όταν σας έλεγε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές, ότι είστε ΓΕΛΟΙΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ εναντίον της Θεσσαλονίκης. Εσείς είστε οι ΗΛΙΘΙΟΙ που θέλουν να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο. Σας το αποδείξαμε με αδιαμφισβήτητα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου