Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Διαμαρτυρία εκπαιδευτών οδηγών

 Η Ομοσπονδία μας, κατόπιν τηλεφωνικών συνομιλιών με το γραφείο του Υφυπουργού κυρίου Κεφαλογιάννη, τις τρεις τελευταίες ημέρες, σας ενημερώνει για τα εξής:

● Ο τρόπος διενέργειας των μαθημάτων θεωρίας θα βγει αύριο Τρίτη ύστερα από εγκύκλιο η οποία έχει ετοιμαστεί από τον κύριο Παρίση και θα αναφέρει τους όρους και τις προϋποθέσεις. Κατ' εκτίμηση θα είναι αυτές που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, με την εξής διαφορά, αντί για τη φυσική παρουσία θα γίνεται με τηλεκπαίδευση, με ελεύθερη επιλογή πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης από την εκάστοτε σχολή.

● Σχετικά με τα self test, σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα όπου συμπεριλαμβάνονται όλοι οι κλάδοι, όπως και ο κλάδος των σχολών οδηγών ,μόνο για το κομμάτι των υπαλλήλων μας, με δωρεάν self test.

● Σχετικά με την πλατφόρμα που θα επιτρέπει να έχουν δωρεάν self test οι ιδιόκτητες σχολών οδηγών, θα ανοίξει εντός των προσεχών ημερών καθολικά για όλους τους κλάδους συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας ΚΑΔ.

● Για τα self test των δημοσίων υπαλλήλων και ιδιαίτερα των εξεταστών, θα ανοίξει ειδική πλατφόρμα για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που έρχονται σε επαφή με το κοινό για να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις.

● Η επάρκεια των test θα είναι τέτοια ώστε να μην υπάρχουν ελλείψεις σε όλη την επικράτεια.

● Μετά από το εύλογο ερώτημα μας "πώς θα δουλέψουμε αυτό το χρονικό διάστημα μέχρι να ομαλοποιηθούν όλα" η απάντηση ήταν πως θα μπορούσαμε να προμηθευτούμε self test αγοράζοντας το.

Εξαιτίας όλων αυτών των δεδομένων και των προβλημάτων που έχουν υπάρξει, η εισήγηση της Ομοσπονδίας μας σύμφωνα με την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρέμεινε η ίδια. Να υπάρξει μία συνάντηση μεταξύ της Ομοσπονδίας μας, του Υπουργείου και όλων των λοιπών εμπλεκομένων, ώστε να λύσουμε το πρόβλημα καθολικά σε όλη την επικράτεια. Η ανταπόκριση ήταν θετική και θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες αναλυτικά.

Εν κατά κλειδί, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΟΥΝ οι θεωρητικές εξετάσεις για τις κατηγορίες Α και Β. ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ διενέργειας θεωρητικών μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης και παραμένουν ως έχουν "ανοιχτά;;;" ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ αυτοκίνητων και δίκυκλων. Και παραμένουν ανοιχτές οι θεωρητικές και οι πρακτικές εξετάσεις για τα επαγγελματικά οχήματα, αλλά όχι καθολικά σε όλη την Ελλάδα.



Υ.γ 1: δυστυχώς ο κλάδος μας έγινε για μια ακόμη φορά σάκος του μποξ για την συντήρηση του λαϊκισμού και του φαίνεσθαι κάποιων, τούς προτείνουμε λοιπόν υπομονή, δοκιμασμενη άλλωστε συνταγή.

Υ.γ 2:Δηλώνουμε για ακόμα μια φορά ότι μέλημα μας είναι η ρεαλιστική παρέμβαση και η απρόσκοπτη λειτουργία μας με ψυχραιμία και πράξεις.



ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΟΕΥΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου