Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Θεσσαλονίκη: Μείωση 14% στο ιικό φορτίο δείχνουν τα λύματα

Στην Αθήνα το ιικό φορτίο αυξήθηκε κατά 171%. Το ίδιο διάστημα, στη Θεσσαλονίκη μειώθηκε 14%. 

Παρ όλα αυτά, τα καταστήματα άνοιξαν στην Αθήνα, αλλά όχι στη Θεσσαλονίκη, με πρόσχημα τις "αυξητικές τάσεις στο ιικό φορτίο των λυμάτων". Τελικά και τα κρούσματα έπεσαν και το φορτίο στα λύματα μειώθηκε. Τίποτε απολύτως δεν επιβεβαιώθηκε από τα κακά σενάρια και οι ψηφοφόροι της ΝΔ, θα πρέπει να ρωτούν ΕΠΙΜΟΝΑ τους βουλευτές τους, έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα....γιατί ελήφθη η ρατσιστική απόφαση να μείνει εκτός ανοίγματος η Θεσσαλονίκη. 

Με δεκάδες άρθρα μας, τεκμηριωμένα, χωρίς ΚΑΜΙΑ απολύτως δυνατότητα αμφισβήτησης ακόμη και από τον πιο κακόπιστο εχθρό μας, αποδείξαμε, με τον ΠΙΟ ΕΜΦΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ότι η κυβέρνηση και οι ειδικοί ΕΛΕΓΑΝ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ για την κατάσταση της Θεσσαλονίκης, που ΔΕΝ ήταν χειρότερη από της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια η κατάσταση της Αθήνας έγινε πολύ χειρότερη. Σε όλα τα στοιχεία, σε όλους τους δείκτες!

Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ στοιχείο, που να δικαιολογεί τη ΓΕΛΟΙΑ απόφαση να μείνει η Θεσσαλονίκη κλειστή και να είναι ανοιχτή η Αθήνα και άλλες πόλεις.




Επομένως, είναι ηθικό χρέος κάθε ψηφοφόρου να μην το αφήσει και αυτό να περάσει έτσι.

Αποδείξαμε, με ντοκουμέντα που δεν επιδέχονται ΚΑΜΙΑ, μα ΚΑΜΙΑ, μα ΚΑΜΙΑ , αμφισβήτηση, από κανέναν, όσο φανατικός ηλίθιος κι αν είναι, ότι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη ήταν και είναι ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΚΑΚΗ από της Αθήνας. Ξεκάθαρα, χωρίς καμία επιφύλαξη και κανέναν αστερίσκο.



Δεν θα πληρώσουν λοιπόν κάποιο τίμημα τα σούργελα, που ενήργησαν με κομπλεξισμό εναντίον της Θεσσαλονίκης; Δεν θα απαντήσουν, στο ερώτημα "γιατί θέλετε να εξοργίζετε τους Θεσσαλονικείς, λέγοντας ΣΥΝΕΧΩΣ ψέματα;". Θέλετε να τους εκνευρίσετε, να τους αναγκάσετε να μιλούν για "χωρισμό της Ελλάδας στα δύο", όταν οι μόνοι που το υποδαυλίζουν αυτό είστε ΕΣΕΙΣ; 

Όλοι στη Θεσσαλονίκη, βλέπουμε την Ελλάδα ενιαία και ενωμένη. Εσείς γιατί τη διαχωρίζετε σε "καλή" Ελλάδα στην οποία αξίζει σεβασμός και σε "παρακατιανούς Θεσσαλονικείς, που είναι ανεύθυνα ζώα, ανάξια σεβασμού"; Ποιός καλλιέργησε αυτό το φυλετισμό, αυτό το ρατσισμό, εναντίον της Θεσσαλονίκης;


Β.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου