Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Νύχτα τρόμου για Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο – Σε σοκ το ζευγάρι

 
Ωραία δικαιολογία μισό κιλό μπογιά, για να έχεις 24ωρη τζάμπα αστυνομική φύλαξη.

Σε σοκ βρέθηκαν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, με το ζευγάρι να δέχεται.... χτύπημα στο ίδιο του το σπίτι, ζώντας μια νύχτα τρόμου.

Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγο καιρό έγινε επίθεση με μπογιές και τρικάκια από μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» στην κατοικία τους.

Στο κείμενο για την ανάληψη ευθύνης, το οποίο φέρει την υπογραφή «Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα», γίνεται εκτενής αναφορά στον τρόπο με τον οποίο το ζευγάρι δημοσιογράφων έχει καλύψει θέματα της επικαιρότητας: απ’ τις καταγγελίες σε βάρος του Δ. Λιγνάδη και το θανατηφόρο τροχαίο έξω απ’ τη Βουλή μέχρι το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου και τη μεταχείριση βουλευτών της Χρυσής Αυγής, με ένα ανατριχιαστικό μυστικό του ζευγαριού επίσης να βγαίνει στην φόρα.


Μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Έχουν διαλέξει πλευρά και μάλιστα τη λάθος πλευρά. Εμείς επιλέγουμε να σταθούμε στο πλευρό εκείνων που πήγαν κόντρα στον φόβο και τη στοχοποιήση και επέλεξαν να σπάσουν την σιωπή τους και να εκθέσουν πρόσωπα της τηλεοπτικής βιομηχανίας και του θεάτρου που μέχρι πρότινος θεωρούσαν τους εαυτούς τους άτρωτους και είχαν επαναπαυθεί στην ασφάλεια της εξουσίας που τους παρείχε η θέση τους. Είμαστε με την πλευρά του Δικαίου και θα παλέψουμε για να μην μπορούν να σταθούν πουθενά τα αμετανόητα καθάρματα και οι απολογητές τους».




Πηγή δακρύβρεχτης είδησης, διανθισμένης με μπούρδες : athensmagazine.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου