Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Ολοι θέλουν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της Johnson μίας δόσης. Άρα;

Κουιζάκι για έξυπνους: Ολοι θέλουν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της Johnson μίας δόσης. Άρα, τι θα συμβεί με αυτό το εμβόλιο; Ελάτε, αναγνώστες του makpress είστε, τα πιάνετε γρήγορα αυτά!
Η ΕΙΔΗΣΗ:
Ξεκινούν τη Δευτέρα οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson

Τη Δευτέρα 19 Απριλίου αναμένονται να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο Johnson & Johnson, όπως ανακοίνωσε ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.
Σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους, την Τετάρτη φτάνουν στη χώρα μας οι πρώτες παρτίδες του εμβολίου Johnson & Johnson. Συγκεκριμένα, θα φτάσουν 33.600 δόσεις του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson και την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν οι εμβολιασμοί με αυτό.

Παράλληλα, ο κ. Θεμιστοκλέους γνωστοποίησε τον σχεδιασμό για τη συνέχιση των εμβολιασμών, ανακοινώνοντας τις ημερομηνίες για το άνοιγμα της πλατφόρμας ανά ηλικιακή ομάδα.

16 Απριλίου-19 Απριλίου: ομάδα με υποκείμενα νοσήματα αυξημένου κινδύνου, άτομα 18 έως 59 ετών

21 Απριλίου: Εκπαιδευτικοί + ηλικιακή ομάδα 55-59

24 Απριλίου: Ηλικιακή ομάδα 50-54

Συνολικά στη χώρα μας έχουν γίνει πάνω από 2.210.000 εμβολιασμοί. 1.468.000 συμπολίτες μας έχουν κάνει την πρώτη δόση, που αντιστοιχεί σε ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης 14% και 743.000 έχουν κάνει και τις δύο δόσεις, ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης 7%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου