Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Οι επιστήμονες του Πενταγώνου εφηύραν μικροτσίπ που ανιχνεύει την COVID-19 στο σώμα σας ΠΡΙΝ δείξετε συμπτώματα

 Επιστήμονες του αμερικανικού Πενταγώνου ανέπτυξαν ένα μικροτσίπ που ανιχνεύει την Covid-19 στο σώμα πριν εκδηλωθούν συμπτώματα, αλλά και... ένα φίλτρο που εξάγει τον ιό από το αίμα.

Σε αυτές τις τεχνολογίες εργάζονται οι ερευνητές του Πενταγώνου μέσα σε ένα μυστικό εργαστήριο που είχε στηθεί στον κολοφώνα του Ψυχρού Πολέμου.

Η ομάδα του Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) δουλεύει μυστικά εδώ και χρόνια στην πρόληψη των επιδημιών και οι αναφορές τη θέλουν να έχει στα χέρια της ένα μικροτσίπ που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα ώστε να ανιχνεύει τη μόλυνση από τον κορονοϊό.

Αλλά και ένα επαναστατικό φίλτρο που μπορεί να αφαιρέσει τον ιό από το αίμα όταν συνδεθεί σε ένα μηχάνημα αιμοκάθαρσης.


Ο απόστρατος συνταγματάρχης Matt Hepburn, επιδημιολόγος και επικεφαλής της DARPA στις έρευνες κατά της πανδημίας, έδειξε στην κάμερα κάτι σαν ζελέ που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα και αναλύει συνεχώς το αίμα.

«Το βάζεις κάτω από την επιδερμίδα και αυτό που σου λέει είναι ότι υπάρχουν χημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα μέσα στο σώμα και αυτό το σήμα σημαίνει πως θα έχεις συμπτώματα αύριο. Μπορείς να πάρεις την πληροφορία σε 3-5 λεπτά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου