Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Θεσσαλονίκη: ΚΑΝΕΝΑ κρούσμα σε χιλιάδες rapid tests

 Ευοίωνη είναι η εικόνα από 4 δελτία τύπου που πήραμε σήμερα. Δήμος Αμπελοκήπων, Δήμος Θέρμης, Δήμος Λαγκαδά και Ε.Ε.Θ. ανακοίνωσαν ότι πραγματοποίησαν χθες και σήμερα εκατοντάδες.... γρήγορα τεστ επ΄αυτοκινήτω (drive through στα ελληνικά) και ΟΛΑ ήταν αρνητικά. Ίδια εικόνα κι από 3 μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, που επίσης πραγματοποιούν μαζικούς ελέγχους. Όλα αρνητικά. Ως αποτέλεσμα, είχαμε τη σημαντική πτώση κατά 35% περίπου σήμερα, σε σχέση με τη χθεσινή μέρα. Από τα 126 πέσαμε στα 83.

Βεβαίως, υπάρχει η ανησυχητική είδηση περί αύξησης του ιικού φορτίου στα λύματα, αλλά προς το παρόν η εικόνα της Θεσσαλονίκης είναι άριστη. Τα "κανάλια" πάντως, παραβλέποντας την πραγματικότητα, επιμένουν με γελοίους πομπώδεις τίτλους περί "συναγερμού στη Θεσσαλονίκη", να θέλουν να κλείσουν και τη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας ότι η διαχείριση της πανδημίας, δεν γίνεται με ψυχρά ιατρικά δεδομένα, αλλά με πολιτικά, ψυχολογικά, ιδιοτελή και άλλα.

9 σχόλια:

  1. Ευαγγελισμός και Πάσχα μπροστά, πρέπει να φτιάξουν κλίμα, πώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο χαρίλαος μπορεί να σχολιάζει άλλους, αλλά οι άλλοι δεν μπορούν να σχολιάζουν τον χαρίλαο! Μπράβο, δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν το έχεις καταλάβει ,μας έπρηξες .

      Πήγαινε στο site που σχολιάζει ο Χαρίλαος και γράψε ότι γουστάρεις ,μαλλιοτραβηχτήτε ,πλακωθείτε κ.ο.κ

      Διαγραφή
  3. Δεν τα ξέρετε καλά. Εδώ μιλάμε για τον σούπερ ντουπερ συψα.

    Την υιοθέτηση σκληρότερων μέτρων για την ανάσχεση της πανδημίας στην Ελλάδα προκρίνει ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Νίκος Σύψας.
    Ο καθηγητής επεσήμανε πως ο κοροναϊός επελαύνει, καθιστώντας δύσκολη την ισορροπία ανάμεσα σε υγεία και οικονομία, με αποτέλεσμα να κρίνει απαραίτητη την άμεση και ακαριαία λήψη «έντονων μέτρων».

    Μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε πως Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα βρίσκονται στο «κόκκινο», ενώ ειδικά σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα είναι ανάγκη να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα.

    George

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν λογω πανδημιας του εκοβαν τον μισθο , τι θα ελεγε ;

      Διαγραφή
    2. Θα ήταν από τους πρώτους που θα ζητούσε να ανοίξουν όλες οι επιχειρήσεις.

      Διαγραφή
    3. Ηλίου φαεινότερον!!
      George

      Διαγραφή
    4. Μπορεί και να λογικευόταν ο λυματολόγος, αν και κάτι τέτοιοι βαρειά ψυχωσικοί ζουν στον κόσμο τους, και δύσκολα συνέρχονται. Άμα είναι και δαιμονισμένοι σαν και δαύτους, ακόμη πιο απίθανο ν' ανανήψουν.

      Διαγραφή
  4. Αν προσέξουμε, τα κανάλια δεν θα μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα. Στο χέρι μας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή