Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Ημίθεος ο μπαμπάς τού ημιπιτσιρικά

 
Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Τις τραγικές στιγμές που ζούμε σ’ αυτόν τον τόπο έρχονται να απαλύνουν διασκεδαστικά πωλητικές ατάκες που δείχνουν, ότι όλοι τους είναι ένας απ’ αυτούς. Μην θεωρήσετε υπεροπτικό που δεν γράφω, ότι είναι ένας από εμάς. Απλώς δεν θέλω να έχω..... την παραμικρή σχέση με τις ηλιθιότητες, τις κομπίνες, την υποκρισία και την ατιμία που βασιλεύει στο βασίλειο της πωλητικής και επικροτεί η πλειονότητα αυτού του λαού.

Ακούς πωλητικές δηλώσεις και τρελλαίνεσαι. Τρανό παράδειγμα αυτό το βδέλυγμα της πωλητικής ονόματι Ραγκούσης που διερρήγνυε τα ιμάτιά του καταφερόμενος κατά των σκουπιδιών τού ΠΑΣΟΚ που προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που δεν τον εμπόδισε αφ’ ενός να συναγελάζεται με τα σκουπίδια επί έτη πολλά αφ’ ετέρου να προχωρήσει και αυτός εν συνεχεία στο εν λόγω κώμα ως ένα ακόμη σκουπίδι. Η περίπτωσή του πρέπει να διδάσκεται ως το αποκορύφωμα της ρήσης «γλείφει εκεί που έφτυνε».

δείτε τον: http://makpress.blogspot.com/2021/02/blog-post_80.html

Εξ αφορμής, λοιπόν, επεισοδίου με γνωστούς άγνωστους αντιεξουσιαστές και τρικάκια ο τέως Πρόεδρος της Βουλής Βούτσης παραπονέθηκε που ο 35χρονος γιός του, και όχι …. 40χρονος που τον θέλουν τα ΜΜΕ, όπως διευκρίνισε, δηλαδή ένας «ημιπιτσιρικάς», όπως τον χαρακτήρισε, έγινε βορά τής εφήμερης δημοσιότητος. Πάλι εκτός τόπου και χρόνου εγώ που άμα τω ακούσματι της είδησης μονολόγησα «Ολόκληρος μαντράχαλος 35 χρόνων ασχολείται με την ευζωία του αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα; Τίποτε άλλο δεν έχει να κάνει;».

Ανατριχιάζω αναλογιζόμενος, ότι αν πάθαινε κάτι ο Πάκης, αυτό το άθυρμα θα εκτελούσε, έστω και επ’ ολίγον, χρέη Προέδρου της Δημοκρατίας κατά το Σύνταγμα: «Tον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν απουσιάζει στο εξωτερικό περισσότερο από δέκα ημέρες, αν πεθάνει, παραιτηθεί, κηρυχθεί έκπτωτος ή αν κωλύεται για οποιονδήποτε λόγο να ασκήσει τα καθήκοντά του, τον αναπληρώνει προσωρινά ο Πρόεδρος της Bουλής».

Ώρες ώρες διερωτώμαι και κάτι άλλο: γιατί δεν μπορεί να εκτελέσει καθήκοντα ΠτΔ ο Παλαιοκώστας; Επειδή έχει καταδικασθεί, ενώ οι πωλητικοί όχι μόνον κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά μας δουλεύουν κι’ από πάνω;

Σώτος

4 σχόλια:

  1. Γιατί μόνον ο Παλαιοκώστας και όχι και ο Αλκέτ; Μήπως κύριε Σώτο είστε ρατσιστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως κάθε πατέρας υπερασπίζεται μέχρι γελοιότητας το παιδί του, ότι και να έχει κάνει. Κάθε πατέρας που αγαπάει το παιδί του το ίδιο θα έκανε, αφού προτίστως ζητούσε συγνώμη για τις πράξεις του γιού του (εάν είναι ποινικές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εεεε ... από ημιδημοκράτη πατέρα περιμένατε κάτι καλύτερο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή