Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Ο Χίος καταγγέλει τον Λαζόπουλο: Ο αδερφός του, του έσπρωχνε τεκνά – Η βίλα του μύριζε ιδρώτα και σπέρμα

Απίστευτες χυδαιότητες από εφημερίδα!!!
Ο Λάκης Λαζόπουλος παίρνει σειρά στη συνέχεια των εμετικών πρωτοσέλιδων της εφημερίδας «Μακελειό» για πρόσωπα του θεάτρου και της τηλεόρασης. Το πρωτοσέλιδο της Τετάρτης, μάλιστα, «χτυπάει» και ...τον αδερφό του γράφοντας «ο αδερφός έσπρωχνε τεκνα στον Λάκη».


Η εφημερίδα επικαλείται δηλώσεις του γνωστού δικηγόρου Αλέξη Κούγια και ζητά να παρέμβει ο εισαγγελέας.


Κάνει λόγο, επίσης, για «βίλες οργίων του ηθοποιού Λαζόπουλου που μυρίζουν ιδρώτα και σπέρμα» ενώ αναφέρεται σε παιδεραστίες και 14χρονα.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Στέφανος Χίος καταφέρθηκε με ιδιαίτερα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, στα όρια των μηνύσεων σε βάρος των Χάρη Ρώμα, Πέτρου Φιλιππίδη, Παύλου Χαϊκάλη, Απόστολου Γκλέτσου και Ναταλίας Γερμανού.


Τα πρωτοσέλιδα έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων καθώς γράφονται με ιδιαίτερα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την προσωπική ζωή γνωστών ηθοποιών κι όχι μόνο



7 σχόλια:

  1. Να ΄ναι καλά τα παιδιά του κλάδου της εστίασης, με συγκίνησαν. Με συγκίνησαν και οι δηλώσεις του κ. Σκυλακάκη τις προάλλες (και δεν είναι οι μοναδικές) για την παραοικονομία του συγκεκριμένου κλάδου, τα βάρη της οποιας καλούνται να σηκώσουν διαχρονικά, αλλά και πολύ περισσοτερο τώρα μεσα στην πανδημία σύμφωνα με τις κυβερνητικές απφάσεις, το σύνολο των πολιτών για να το παίζουν διάφοροι λωποδύτες επιχειρηματίες.


    «Σύμφωνα με τον κ. Σκυλακάκη, ο κλάδος της εστίασης παρουσιάζει δύο σημαντικές αντικειμενικές δυσκολίες.
    Η πρώτη έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι άνισος, δεδομένου ότι υπάρχουν επιχειρήσεις που πήγαν καλά μέσα στην πανδημία και πάρα πολλές που δεν πήγαν καθόλου καλά, ανάλογα με τη μορφή που είχαν. Οι επιχειρήσεις εστίασης π.χ. που είχαν την δυνατότητα delivery και το εξέλιξαν, πήγαν πολύ καλά.
    Η δεύτερη αντικειμενική δυσκολία, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, είναι το γεγονός ότι ο κλάδος της εστίασης περιλαμβάνει και ένα μη δηλωμένο κομμάτι, το οποίο δημιουργεί όντως πραγματικό πρόβλημα στο υποσύνολο επιχειρήσεων που αφορά. «Γι’ αυτό και υπάρχουν και μέτρα, όπως π.χ. η μείωση ή ο μηδενισμός των ενοικίων, τα οποία δεν συνδέονται με τη μείωση του
    τζίρου.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρίλαος Ε. Παπαδόπουλος20 Φεβρουαρίου 2021 στις 2:49 μ.μ.

    Τώρα θα πρέπει να δείξει παρουσία το ΥΠΕΞ. Θα τολμήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαρίλαος Ε. Παπαδόπουλος20 Φεβρουαρίου 2021 στις 2:51 μ.μ.

    Πολύ ύποπτο αυτό!!!😆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Αλβανοί έχουν καταλάβει τι χαχολους έχουμε για πολιτικούς και έτσι κάνουν ότι γουστάρουν, το κατάλαβαν όταν είδαν να ΜΗΝ αντιδράει η κυβέρνηση μαζί με την αντιπολίτευση με την δολοφονία του Κατσιφα , μετά θέλουμε να κόψουμε την φορά στους μογγολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανοίγουμε - κλείνουμε...Αλλά οι λογαριασμοί έρχονται και δεν παρέρχονται. Πες κι εσύ άρχοντα των σχολίων. Α, τι λέω; Έχεις τη συνταξάρα σου! Να την χαίρεσαι ρε "φίλε"! https://media0.giphy.com/media/6dJaim7ELSxmE/giphy.gif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Μόντη Κολλίλα τον γνωρίζω από παλιά. Κλαίει η ψυχή του μακαριστού Σεβαστιανού για την κατάντια μας. Ας όψεται ο κωστάκης ο μπουχ€σας, που έβαλε τους τουρκαλβανούς στο νάτο χωρίς καμμία πρόνοια για τους Βορειοηπειρώτες.

    Η αλβανική «δικαιοσύνη» ενεργεί ακριβώς όπως και κάτι αλβανοτσολιαδάκια εδώ εντός της επικρατείας. Θυμάμαι π.χ. ένα απόβρασμα, ένα συνταξιούχο ένστολο υποκείμενο, που συκοφάντησε και εξύβρισε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.

    Θα τα πληρώσουν όλα οι κατσαπλιάδες και τα γιουσουφάκια τους όμως και στην εδώ ζωή και στην επέκεινα του τάφου. Υπάρχει Θεός και βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαρίλαος Ε. Παπαδόπουλος20 Φεβρουαρίου 2021 στις 6:08 μ.μ.

    Εμετικά τα πρωτοσέλιδα και προσβλητικός ο μέγας αποκαλυπτής Χίος; Δεν θα διαμαρτυρηθείς καλέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή