Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Αριστεροί κουκουλοφόροι μαχαίρωσαν παιδί από το Ιράν

Τύποι με μαύρες κουκούλες, χάραξαν με μαχαίρι το πρόσωπο μικρού Ιρανού. Δεν είναι απλά άνανδρο, είναι απάνθρωπο και μόνο κάποιο άλλο είδος, εκτός ζωικού βασιλείου και...
ανθρώπων μπορεί να κάνει τέτοια πράξη.
Δεν είναι απλά μια ενέργεια τελειωμένων ρατσιστών 'η φασιστών, γιατί αυτή είναι η εύκολη ανάγνωση. Γιατί βγήκαν πάλι οι γνωστοί ''ανοιχτοσυνορίτες'' να μιλήσουν για φασίστες και τσακίσματα σε κάθε γειτονιά.

Είναι ότι πιο προβοκατόρικο μπορούσαν να σκεφτούν όσοι είναι πίσω από την φάμπρικα της μετανάστευσης, για να αποθαρρύνουν όσους αντιδρούν, βλέποντας τα κύματα να διογκώνονται χωρίς σταματημό. Είναι ο εύκολος τρόπος για να κατηγορηθούν όσοι δεν συμφωνούν στην άνευ ορίου και σταματημού έλευσης όλο και περισσότερων ανθρώπων, σαν να ήταν η χώρα(που είναι πλέον) ξέφραγο αμπέλι. Είναι η διασπορά ενοχών σε όσους δεν συμφωνούν με την βία, αλλά και φοβούνται εύλογα για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Δεν πρόκειται μια προβοκατόρικη ενέργεια να κατευνάσει τον φόβο και την αγανάκτηση των κατοίκων αυτής της χώρας, που δεν ερωτούνται πλέον για τίποτα. Και δεν θα κοπάσει η οργή όσων βλέπουν την πολιτεία, να φτάνει στο υψηλότερο επίπεδο φαρισαϊσμού και αισχρής κοροϊδίας των πολιτών.

Τα πράγματα γίνονται πολύ σοβαρά και αναμένεται να γίνουν σοβαρότερα. Όσοι νοιάζονται πραγματικά και άδολα για πρόσφυγες και μετανάστες, πρέπει να τους προειδοποιήσουν να μην έρχονται σε μια χώρα σε βαθιά κρίση και να απαιτήσουν να πάνε στις χώρες που ευθύνονται για τα προβλήματά τους.Να αγωνιστούν για να φύγουν απο μια χώρα που αργοπεθαίνει.

Όσοι κουνούν το δάχτυλο σήμερα, για το αποκρουστικό συμβάν αλλά και για την απροθυμία αρκετών κατοίκων της χώρας, να δεχθούν μετανάστες- πρόσφυγες, ή εξοργίζονται με τα....χοιρινά, είναι εξίσου και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ φαρισσαίοι από όσους κυβερνούν.


Περικλής Δανόπουλος στο facebook